Kampropet Odd-Viking

Lad opp til Odd-Viking med Kampropet!

Kampropet
Odd - Viking
Søndag 16.juli

Sommer, ferie og Odd i aksjon to ganger i uka. Livet er slett ikke verst. Når Odd attpåtil vinner, som i torsdagens bortekamp i Europaligaen, blir livet umåtelig mye bedre. Disse Europaeventyrene vi har blitt så godt vant med de siste årene byr på fantastiske opplevelser for oss med hjertet i Odd. Om det "klæbber" i hjemlig serie får vi spilt på oss selvtillit i møte med europeisk motstand som må kunne kalles "overkommelig".I Tippeligaen har det hanglet spillemessig over lang tid, mens vi den siste tiden også har hatt dårlig uttelling på poengfronten. Vanskelig å sanke poeng når man ikke scorer mål, si!

Kjøp billetter til Odd-Viking her!

Heldigvis er det ingen som virkelig har stukket i fra i toppen. Det betyr at en håndfull strake seiere kan føre oss fra en litt kjedelig 8.plass til tetstrid, dersom øvrige resultater går vår vei. Også Brann og RBK har kamper i Europa for tiden og opplever slitasje på mannskapet. Bergenserne, som ikke har samme bredden i stallen som Rosenborg, skal normalt streve med å dominere både i cup og serie når programmet blir tett og tøft. RBK har allerede mistet Helland til skade i den tøffe bortekampen mot Dundalk. I Odd-leiren ser endelig alle mann ut til å ha kommet tilbake fra skade. Det lover godt for fortsettelsen.

Mye kan tyde på at det sakte men sikkert løsner på målfronten nå. Sigurd Haugen har allerede to scoringer i Europaligaen. Occean fikk endelig hull på byllen mot Vaduz, og det en riktig perle av et mål. I Tippeligaen kan det ofte virke som at motstanderne kjenner hverandre for godt, og mange demmer effektivt opp for Fagermos 4-3-3, gjennom å ligge lavt, hindre innlegg og ta kontringene. I Europa, som mot Vaduz, lå Odd bakpå og fikk kjøre kontra.

Håpet er at den gode opplevelsen mot Vaduz manifesterer seg i tre poeng mot bunnlaget Viking på søndag. Vi venter i spenning på ketchup-effekten i målprotokollen, og det lukter spilletid av publikumsfavoritten Sigurd Hauso Haugen. Ingenting hadde vært bedre enn om målene begynner å renne inn mot nettopp Viking: Vi har nemlig et ydmykende og pinlig tap i Stavanger å revansjere...

Sees på kamp. Heia Odd!


Annonse fra Eliteserien: