Lauritsen noterte seg for 3 mål da Odd 2 slo Bærum på Sandvika stadion.

Annonse:

Viljar Myhra, Magnus Fløholm, Bjørn Mæland, Kevin Johnsen, John Kitolano, Sander Bergan, Joshua Kitolano, Marius Larsen, Stefan Mladenovic, Tobias Lauritsen, Joakim Jahnsen

Odd 2 tok turen til Sandvika Stadion mandag kveld for å spille ball på Bærum. Bærum stod oppført med 3 poeng mer enn Odd før oppgjøret – det forspranget ble spist inn etter dagens kamp.

Drømmestart for Odd og Lauritsen
Forventningene for kampen var nok at Bærum skulle styre mye av oppgjøret, det stemte noenlunde. Det var imidlertid Odd som la press på hjemmelaget i første omgang da Tobias Lauritsen kunne notere seg for 2 «kasser».

Etter et kvarter ble vår høyreiste mann, Tobias Lauritsen, lagt i bakken. Dommer, Adrian Gjendemsjø, var ikke i tvil da han umiddelbart pekte på straffemerket. Straffen tok Lauritsen selv – straffen var godt plassert og dermed stod det 0-1 på Sandvika Stadion. Allerede 4 minutter etter scoringen doblet Odd – og det på mesterlig vis!

Viljar Myhra satte i gang et angrep som Mladenovic fortsatte. Kanten vartet opp med et strøkent innlegg på bakerste stolpe der en umarkert Lauritsen på mesterlig, bastant vis headet ballen i mål. En praktheading etter et praktinnlegg – å la Lauritsen stå umarkert i 16-meteren er en risikosport, Bærum.

2. omgang
Etter sidebytte var det svært lite som skjedde. Begge lag hadde sine perioder i 2.omgang, der Bærum var det mest aktive laget. Odd konsentrerte seg mest om å tette igjen, og forrige kamp mot Hønefoss lå nok friskt i minne (Odd ledet med 2 mål, før de sprakk på slutten).

Bærum-spiller, Ismar Dizdar, prøvde seg i 1. omgang, men større sjanser enn den han fikk i 2.omgang skal man lete lenge etter. Sjansen kom i kjølevannet av et hjørnespark, Dizdar steg opp i lufta og headet. Ballen gikk i tverrliggeren og Myhra hadde også en hånd på returen. Videre fulgte masse klabb og babb før Odd til slutt fikk klarert.

Fullførte «hattricket»
Tobias Lauritsen satte sitt tredje helt på slutten. Målet hans var det tredje for kampen og det siste som skjedde i kampen. 0-3 ble sluttresultatet, alle mål scoret av vår spiss.
Dermed kunne vi smile bredt hjem til Skien, velvitende om at 3 poeng ligger fint plassert i bagasjen.