Sigurd Hauso Haugen. Odd 2 - Vidar mai -17

Ledelsen holdt ikke inn

Odd 2 ledet til pause mot Vidar, og økte sågar til 3-1 etter hvilen. Allikevel endte det med tap for Vidar i Stavanger.

Annonse:

Det brenner et blått lys for Odd 2 nå. Med tap i Stavanger lørdag, er laget nå på nest siste plass, hele åtte poeng bak sikker plass på tabellen når det gjenstår seks kamper.

Mange mål begge veier
Kun Nest-Sotra på toppen av tabellen scorer mer mål enn Odd 2, men laget er også det som slipper inn desidert flest mål. 39 - 61 gir -22 i protokollen.

Kampen
En av grunnene til Odds mange mål, fornektet seg ikke i dag heller. Sigurd Hauso Haugen har 16 mål for Odd 2 så langt, og tre av dem kom lørdag.

Etter vertenes ledermål i det 19. minutt, puttet vår mann to på kun syv minutter. 1-2 stillingen sto seg til pause.

Etter hvilen kom det tredje. Odd 2 får straffe etter en times spill, og selvfølgelig er det Sigurd Haugen som setter den. 1-3.

Hjemmelaget gjør tre bytter i kjapp rekkefølge etter dette, og får umiddelbart uttelling. I det 70. minutt sitter reduseringen, som blir fulgt opp med utlikning (81. min) og ledelse (84. min). Odd har ikke nok å svare med, og kampen ender 4-3.

Tøff innspurt
Med kun seks kamper igjen blir det en tøff avslutning på sesongen for Odd 2 som har 8 poeng opp til trygg plass i skrivende stund. At også A-laget og Odd 3 sliter, betyr at det blir en vanskelig jobb rundt spillerlogisitikken videre.