Most av Moss

Det ble lite å juble for da Odd 2 tok i mot Moss på Skagerak Arena, det endte til slutt med 1-6-tap.

ODD 2 startet slik: Viljar Myhra, Kevin Johnsen, Magnus Fløholm, Odin Bjørtuft, John Kitolano, Filip Delaveris, Eivind Willumsen, Marius Larsen, Bilal Njie, Sander Bergan, Joakim Jahnsen

Tatt på senga
Odd spiller vanligvis med et lag stappfullt av unge spillere - Ingen unntak denne mandagen. Moss sine mer rutinerte spillere høvlet over Odd innledningsvis. Etter 11 minutter stod det 0-3 på scoringstavla etter ett mål av Tim Reinback og 2 kasser av Håvard Thun.

Tim Reinback kom løpende i mellom Odds stopper og back og lagde kaos for Bjørtuft og co. Et hodestøt sørget for 0-1 til gjestene. Ikke mer enn 2 minutter senere doblet svartkledde Moss ved Håvard Thun – også dette på et hodestøt. 0-3 kom etter at Viljar Myhra ga en retur som Moss snappet opp. En enkel pasning foran mål og Håvard Thun kunne kontrollert sette inn Moss sitt tredje, og hans andre.

Sola steiket under kampen og halvveis i omgangen valgte dommer, Shervin Heydary, å legge inn en vannpause. Tim Reinback var farlig frempå ved et par anledninger før pausen, men det ble bare nesten for mannen bak 0-1-scoringen. Like før pause satte dog Remi Svindland inn 0-4 for Moss etter å ha skutt fra omtrent 16 meter. Myhra fikk en hånd på den, men maktet ikke avverge scoring.

Moss fortsatte å male på
Odd byttet ut Bilal Njie og John Kitolano i pausa, og satte innpå Tobias Lauritsen og Stefan Mladenovic. I likhet med første omgang, så skapte Tim Reinback også sjanser i 2. Omgang. Første sjansen kom allerede etter 47 minutter, da headet han i stolpen etter et godt slått hjørnespark.

Reinback skulle få payback, med positivt fortegn. I det 52. Minutt setter Reinback ballen i mål bak en sjanseløs Myhra, etter at ballen har blitt ”chippet” til han. Men det stoppet ikke der. 0-6 er fasit etter 60 minutter spilt da tomålsscoreren fra første omgang, Håvard Thun, fikk stå mutters alene og fullføre sitt falske hattrick.

Trøstemål
Like etter 0-6-scoringen får Odd et trøstemål. Joakim Jahnsen ble flyttet ned på backplass i pausa, men han var med opp i angrep og doblet på kant. Jahnsen la inn, og på bakerste stolpe dukket en høyreist goalgetter opp. Hvem andre enn Tobias Lauritsen? Ballen gikk i en fin bue og landet i mål, selvfølgelig.

1-6 ble også sluttresultatet.