Torbjørn Agdestein fortviler

Ny nedtur for Odd 2

Det ville seg ikke i går heller for våre nest beste. Hødd ble for sterke i kampen som endte 2-4 på Skagerak Arena

Sesongen er allerede godt over halvspilt, og etter en god periode tidligere i år sliter nå Odd 2 mer. Uten seier på de fem siste kampene, trengte gutta en seier i går, men det skjedde dessverre ikke.

Gjestene tok ledelsen etter 26 minutter, før Torbjørn Agdestein utliknet ti minutter senere. Med 1-1 til pause, var mulighetene for poeng absolutt til stede for våre gutter, men de kom til slutt til kort.

For etter 52 minutters spill tar gjestene ledelsen igjen, en ledelse som økes med ennå et mål ti minutter senere. På 1-3 ser det vanskelig ut, men Stefan Mladenovic skaper nytt håp med sitt straffemål drøye ti minutter før slutt.

Men når et lag trenger scoring og stormer i angrep, skjer ofte det motsatte. På overtid kontrer gjestene inn 2-4, og kampen er kjørt for Odd.

– Hadde vi scoret på de to opplagte sjansene vi hadde i første omgang, så kunne dette blitt annerledes. Mål preger kamper, sier Morten Rønningen etter kamp.

Odd 2 ligger nå nest nederst på tabellen med ni kamper igjen å spille. Det er fire poeng opp til trygg plassering.

– Det blir knalltøft dette her. Det har blitt vanskeligere enn det vi egentlig hadde håpet på, men det er sånn det er, kan Rønningen fortelle til TA etter kampen.

Neste kamp for rekruttene er borte mot Nest-Sotra, nr 2 på tabellen, 28. august.

FAKTA

Odd II - Hødd 2-4 (1-1)
Skagerak Arena, 199 tilskuere.

Mål: 0-1 Torbjørn Kallevåg (26), 1-1 Torbjørn Agdestein (36), 1-2 Robin Shroot (52), 1-3 Didrik Ziabi Sereba (63), 2-3 Stefan Mladenovic (79), 2-4 Robin Shroot (90).

Gult kort: Joshua Kitolano.

Odd II: Viljar Røsholt Myhra, Erik Eikeng, Vegard Bergan, Odin Bjørtuft, John Kitolano (Sander Sjøstrøm i 26 min.) - Joshua Kitolano, Markus Kaasa (Filip Møller Delaveris i 21 min.), Etzaz Hussain (Marius Bustgaard Larsen i 32 min.) - Sigurd Hauso Haugen, Torbjørn Agdestein, Stefan Mladenovic.