Marius Bustgaard Larsen. Odd 2 - Vard Haugesund okt. -17

Plassen er sikret!

Etter dagens kamper i 2. divisjon er det nå klart at Odd 2, med seier mot Vard Haugesund i dag, har sikret plassen og er klar for 2. divisjon også neste år!

Det så stygt ut for en stund siden, etter en periode i sommer med åtte tap på ni kamper. Laget så sist på tabellen, og det lå an til nedrykk for våre nest beste.

Men etter denne perioden har nå laget fem strake kamper uten tap, fire av dem med seier og tre poeng! Det er nok til at Odd 2 nå, en kamp før sesongslutt, er klare for spill i samme divisjon også neste år. Det ble klart etter at laget slo Vard Haugesund i dag, samt at Vindbjart og Fana på plassene bak tapte sine kamper.

Det var en jevn affære på Skagerak Arena i dag. Odd virket kanskje noe preget av alvoret, men holdt godt tett bakover og spilte kontrollet og godt. Begge lagt skapte imidlertid lite, og måtte dermed gå til pause på 0-0.

I andre fortsattet det mye som i første, men begge lags keepere måtte i aksjon et par ganger for å stoppe gode forsøk.

Men mål måtte publikum vente helt til det gjensto 7 minutter med å få se. Da traff John Kitolano godt med en corner, og Vegard Bergan ordnet 1-0 til Odd. Nervene løsnet nok litt der, for etter dette handlet det meste om Odd. Belønningen, og målet som spikret fortsatt kontrakt i 2. divisjon, kom i det 88. minutt. Det var innbytter Filip Møller Delaveris som gjorde alt selv og sikret seieren med sin scoring rett før slutt.

Vi gratulerer gutta med fortsatt kontrakt i 2. divisjon!