Senket av lokalgutt

Bærum scoret et tidlig mål, som Odd aldri klarte å hente inn. På tampen punkterte gjestene kampen.

Annonse:

ODD 2 startet slik: Ajay Sureshkumar, Kevin Johnsen, Odin Bjørtuft, Bjørn Mæland, Vegard Kongsro, Andre Södlund, Martin Broberg, Fredrik Nordkvelle, Marius Larsen, Tobias Lauritsen, Stefan Mladenovic

BÆRUM startet slik: Sondre Midtgarden, Mathusan Sandrakumar, Simen Lyngbø, Lars Slemdal, Nicolay Grimstad, Daniel Berg, Ola Moe, Thomas Nygaard, Mads Lyngen, Jan Aubert, Thomas Elsebutangen

Søndag ettermiddag skulle Odds andrelag ut i aksjon igjen. Denne gang var det Bærum som ankom Skagerak Arena. Bærum var plassert 2 plasser over Odd 2 før dette oppgjøret, skillet var på 10 poeng. Det ble en jevn kamp – med svært få sjanser i første omgang.

Martin Broberg kunne dog ha gitt Odd en drømmestart på kampen da han etter 5 minutter fikk muligheten på hode. Headingen hans hadde Midtgarden kontroll på. Stefan Mladenovic stod for omgangens største sjanse da han etter drøye 20 minutter fikk en korridor å løpe i foran seg. Kantspilleren brukte farten sin, og observerte at Midtgarden i Bærum-buret var på halvdistanse. Han prøvde «å chippe» ballen i mål, men det frekke forsøket ble litt for upresist.

Lokalgutt scoret for Bærum
Etter en dørgende kjedelig start på kampen skjedde det litt mer i 2.omgang; allerede etter noen få minutter spilt fikk vi servert et mål av en lokal gutt, dessverre var dette for feil lag. Thomas Elsebutangen er «gulsetter» og spiller for tiden i Bærum. Den raske spissen posisjonerte seg riktig i boksen og satte inn 0-1 for gjestene.

Etter en drøy time spilte Odd seg til en brukbar mulighet, som kunne endt i utlikning. Denne sjansen kom etter at Fredrik Nordkvelle vridde spillet over til Andre Södlund som fikk god tid til å sikte og legge inn til Tobias Lauritsen. Innlegget er godt, men Lauritsen blir litt pushet på og må bak for å hente inn headingen. Headingen gikk like over.

Punktering og rødt kort
75 minutter ut i kampen fikk Odd en gigantisk mulighet til å utlikne. Stefan Mladenovic spilte igjennom Marius Larsen, som på lekkert vis flikket videre til Tobias Lauritsen. Lauritsen fikk avsluttet, men ble stoppet av en fenomenal reaksjonsredning av Midtgarden. Bærum kontret Odd, og på overtid fikk Jon Rønning god tid til å punktere kampen, noe han også gjorde. 0-2.
Dette ble også sluttresultatet. Like før dommeren blåste kampen fikk Ola Moe sitt 2. gule kort for dagen og ble med det utvist.