Oliver Berg for Odd 2 mot Arendal

Senket av "sine egne"

Det er av sine egne man skal ha det. Eks-Odder Erik Rosland scoret to på gamle lagkamerater og sørget for at Fram kunne reise hjem fra Skien med tre poeng etter møte med Odd 2

Det endte altså 2-3 mellom Odd 2 og Fram på Skagerak Arena i ettermiddag. Nevnte Rosland scoret sitt og Frams første mål allerede etter 8 minutter, før Omar Fonstad el Ghaouti økte ledelsen rett før pause etter en straffe.

0-2 til pause ble redusert til 1-2 kvarteret ut i andre omgang etter en praktfull scoring av Marius Bustgaard Larsen. Så var det Odds tur til å få sjansen fra krittmerket kvarteret før slutt, og den sjansen grep Oliver Berg. 2-2.

Men gleden av å ha hentet opp Frams ledelse ble kortvarig. Bare et par minutter senere scorer Erik Rosland nok en gang, assistert av nok en eks-Odder, Alexander Betten Hansen.

Det ender 2-3, og Odd 2 får sitt andre strake tap, etter at det ble tap også borte mot Vard Haugesund for noen dager siden. Odd 2 blir dermed stående på 12 poeng og en 10. plass på tabellen, mens gjestene ligger på 5. plass med 22 poeng.