Stefan Mladenovic, Odd 2 - Bryne

Serielederne ble for sterke

Odd 2 kjempet godt, men 1-1 til pause endte til slutt med 1-4 tap for serieledere Bryne hjemme på Skagerak Arena i kveld.

Annonse:

Det går ikke på skinner for våre lag for tiden, og etter a-lagets tap for Viking i går, ble det et nytt tap for rogalendinger i dag. Bryne viste seg som verdige serieledere i 2. divisjon og står fortsatt uten tap i årets sesong.

Gjestene åpnet også sterkest. Bare fire minutter ut i oppgjøret, satt første scoring. Bjarne Langeland klinket til og satte ballen bak Viljar Myhra.

Dette tente Odd, som overtok initiativet i kampen. 17 minutter ut i omgangen kom utlikningen på straffe. Oliver Berg var sikker fra merket og det sto 1-1.

Det var to jevne lag som kjempet for ledelsen utover i omgangen, men til pause sto det fortsatt 1-1.

I andre omgang var det kun gjestene som fikk ballen i mål. Det ville seg ikke for Odd 2, tross flere gode sjanser. Nærmest var Odd 2 etter en corner som traff tverrligger, og Oliver Bergs dribleraid som endte med blokkert skudd fra to meters hold. Bryne viste seg som et bedre lag, og var langt mer giftige og presise i sine angrep. Tre ganger til satt altså ballen i mål, i det 59., 68. og 82. minutt.

Nå tar 2. divisjon en liten ferie, og neste kamp for Odd 2s del er borte mot Nardo 7. august.