Stefan-kanon på overtid!

Stefan Mladenovic sørget for seier på overtid etter å ha sendt en ordentlig suser i nettet.

ODD 2 startet slik: Viljar Myhra, Kevin Johnsen, Odin Bjørtuft, Bjørn Mæland, Magnus Fløholm, Marius Larsen, Joshua Kitolano, Sander Bergan, Bilal Njie, Tobias Lauritsen, Stefan Mladenovic

Flust av sjanser
Ingen kan klage på sjansemangel etter å ha sett første omgangen mellom Odd 2 og Fram. Petter Belsvik sine menn hadde ikke kommet til Skien for å legge seg bakpå. Gjestene og Harmohan Singh åpnet sjansebonanzaen med et langskudd som vekket Myhra i målet. Like etterpå fikk Mahmoud Lahman en eventyrlig mulighet til å sende Fram i ledelsen, men avslutningen hans ble for pinglete.

Så var det Odds tur. Marius Larsen hadde en suser i tverrliggeren som fikk de fremmøtte fra fram til å holde pusten. Stefan Mladenovic hadde også en stor sjanse. Stefan avanserte forbi Fram-keeperen før han avsluttet i nettveggen. Vinkelen ble akkurat for vanskelig for Stefan, etter det herlige forarbeidet.

I slutten av 1.omgang prøvde Lauritsen å «chippe» ballen i mål, men ballen gikk like utenfor. Den største sjansen var det uansett Fram som stod for. En retur etter et stolpeskudd ga Jone Rugland en kjempemulighet til å score, men Rugland skled i skudd-øyeblikket, og spissen satte ballen utenfor på «åpent mål».

2. omgang
Fram gikk rett i strupen på Odd etter pause. Bare et par minutter etter 2. omgang var satt i gang fikk Fram et hjørnespark. På hjørnesparket kriget Kristoffer Tollefsen til seg ballen, før han likegodt satte ballen i nota. 0-1 var et faktum og en kan ikke si annet enn at scoringen lå i lufta.

Etter 65 minutter svarte likevel Odd. Det ble småampert etter at Sindre Osestad ble holdt i trøya av Marius Larsen. Osestad fikk fordelstegnet av dommer, men Fram klarte ikke forvalte sjansen godt nok. Odd vant ballen og spilte direkte mot Mladenovic. Mladenovic satte ballen i mål og fikk reduseringen de var ute etter.

Etter drøye 70 minutter spilt scorte Odd sitt andre for dagen, og det var av det imponerende slaget. Kevin Johnsen kom på en fin overlap på venstresida, før han la inn til Marius Larsen. Larsen steg til værs og headet ballen, stang inn. Meget bra gjort av unggutten, som sørget for at Odd hadde snudd kampen til sin favør.

Men gleden varte ikke lenge. Fram svarte umiddelbart etter at Odd gikk opp i ledelsen. Etter et herlig forarbeid av Sindre Osestad var det til slutt Jone Rugland som kunne sette ballen i mål. Rugland var aktiv i boksen og brukte en berøring på å avslutte i mål. Dermed stod det 2-2 på resultattavla.

Helt på overtid skulle vi få en siste «plot-twist». Etter fint Odd-spill ble ballen trillet ut til Stefan Mladenovic. Det Fram straks skulle få se var at Mladenovic hadde lada kanoen, og ballen føyk i mål! Mer skjedde det ikke i denne kampen, og dermed kunne Odd nyte en knallsterk 3-2-seier på eget gress.