Markus Kaasa

Tre strake for Odd 2

Etter den dårlige starten på sesongen, har Odd 2-skuta nå virkelig fått vind i seilene. I går måtte Byåsen reise hjem fra Skagerak Arena med fire baklengs i sekken, Odd vant kampen 4-2

Odd har altså tre strake seiere i serien i 2. divisjon og har nå klatret fra siste til en 9. plass. Etter kun ett poeng på de første 6 kampene, har laget nå samlet 9 på de siste tre, og er på stø kurs oppover.

1-0 kom allerede etter 10 minutter i gårsdagens oppgjør. Torbjørn Agdestein var mannen som plukket opp ballen inne i 16 meteren og banket den i mål.

Gjestene utliknet etter 26 minutter, når Viljar Myhra bommet på en utrusning. Bare minuttet etterpå burde det stått 2-1, men samme Agdestein var ikke like sikker fra straffemerket som han var tidligere i kampen, og keeper redder den for svake straffen. Dermed sto det 1-1 til pause.

I andre omgang er Odd best fra start, og i det 56. minutt sitter ballen i nota igjen. Denne gang er det Filip Delaveris som runder en mann og banker ballen i mål bak Byåsens keeper. Kun tre minutter senere får Odd straffe igjen, og unge Markus Kaasa er sikker som banken. 3-1.

Gjestene girer opp og jakter redusering. Den kommer også, i det 88. minutt. Det blir noen spennende sluttminutter, men alt håp om poeng for gjestene svinner et par minutter på overtid. Tre Odd-spillere er alene med keeper etter en kontring, og da må det bli mål. Det ble det også, fra føttene til Sander Bergan.  Odd vinner 4-2.