Joshua Kitolano. Odd 2 - Hønefoss okt. -17

Tredje strake tre-poenger for Odd 2

For tredje gang på rappen har Odd 2 vunnet og sikret viktige poeng i kampen om overlevelse. I dag var det Hønefoss som måtte reise fra Skagerak Arena uten et eneste poeng

Etter serieomleggingen i fjor har 2. divisjon blitt mye tøffere, noe Odd 2 også har fått merke. Laget har slitt i årets sesong, men nå begynner resultatene å komme. Etter 11 strake kamper uten seier, har Odd 2 nå vunnet sine tre siste kamper. Dermed er laget nå over streken, men kun målforskjellen skiller Odd og Fana på 11. og 12. plass. Innspurten blir skummelt spennende!

I kveld var det 10. plasserte Hønefoss som gjestet Skagerak Arena. Første omgang var sjansefattig mellom to jevne lag som byttet på å ha initiativet. Midtveis i omgangen kom første sjanse for begge lag, men begge forsøk endte med corner som det ikke ble noe ut av. Odd var nærmest mot slutten av omgangen, men lagene måtte gå til pause på stillingen 0-0.

Heller ikke andre omgang ble noe fyrverkeri, men etter 64. minutter skaffer Odd seg en straffe, og den blir omsatt i mål av Joakim Våge Nilsen. Gjestene må nå frem og angripe, og det åpner opp for Odd-kontringer. Noen gode muligheter får begge lag, men flere mål kommer aldri. Nærmest var nok HBK på overtid, men da varter Odds innlånte keeper Anders Klemensson opp med en kjemperedning og får slått forsøket til corner. Den ender i ingenting.

Muligheten for å overleve i divisjonen blir større for hver seier, men ingenting er avgjort og vil nok ikke bli det før siste serierunde. Høsten blir knallspennende for Odd 2s del!