Sigurd Hauso Haugen. Odd 2 - Vidar mai -17

Uavgjort for Odd 2 i Bergen

Både Sigurd Haugen og Pape Pate Diouf tegnet seg på scoringslisten i kveldens 3-3 kamp mot Fana, men etter kampen var det Joshua Kitolano alle snakket om

Joshua Kitolano er yngstemann Kitolano, kun 16 år gammel. Fra før har eldstemann Eric vært innom Odds a-lag (nå Notodden), John Kitolano er i troppen nå og imponerer stadig mer, og nå er det altså yngstemann Joshua som har fått sjansen på Odd 2 etter overgangen fra Gulset i sommer.

Og det gikk helt greit, det. Joshua bidro med både assist og scoring, og var dermed sterkt delaktig i at Odd 2 fikk med seg ett poeng fra Bergen.

Det var hjemmelaget som scoret først. Allerede etter fire minutter tok de ledelsen 1-0, før Joshua Kitolano serverte Sigurd Haugen en perfekt ball som sistnevnte omsatte i mål etter ca 35 minutter.

Vertene tar ledelsen igjen et snaut kvarter ut i andre omgang, før Kitolano er på farten igjen og banker inn utlikningen en drøy time ut i kampen.

Pape Pate Diouf står for kampen flotteste scoring når han fra 18-19 meter varter opp med et skikkelig kremmerhus.

Dessverre holder ikke ledelsen ut kampen. På overtid sørger vertene for utlikning igjen og kampen ender uavgjort 3-3.

- Jeg synes synd på guttene. Laginnsatsen var fantastisk mot det som er et tøft og voksent lag. Det var detaljer som ble avgjørende, og noen ganger må man ha litt flaks, forteller trener Morten Rønningen til ta.no etter kampen.