Viktig seier for Odd 2

Med tap i dagens kamp mot Vindbjart, hadde det sett svært stygt ut med tanke på overlevelse i 2. divisjon. Etter den viktige 3-0 seieren i ettermiddag lever håpet fortsatt videre!

Første omgang var en jevn og sjansefattig affære. Begge lag kjemper for overlevelse i divisjonen, og begge trengte således sårt tre poeng i denne kampen.

1. omgang
Allikevel var det altså få sjanser til lagene de første 45 minuttene. Gjestene hadde et visst trykk på Odd midt i omgangen, og kun et par feberredninger på strek hindret Vindbjart i å ta ledelsen. Odd hadde også et par muligheter, størst var sjansen for Torbjørn Agdestein når hans skudd stryker stolpen.

Etter pausen
I andre omgang skulle alt endre seg. Det meste handlet da om Odd, og våre gutter brukte under kvarteret på å gå opp i en 2-0 ledelse. Først ved Torbjørn Agdestein etter ca 54 minutter spill, deretter Zakaria Messoudi kun minutter senere. Sistnevnte dro seg innover i banen fra venstre, lurte av en forsvarer og skjøt ballen i lengste hjørne.

3-0 var det innbytter Filip Møller Delaveris som sto for, kort tid etter innbytte. Også dette var det fint skudd, denne gang fra Odds høyre side.

Gjestene prøvde og prøvde mot slutten, uten at det ble virkelig skummelt for Viljar Myhra i Odd-målet. Det hjalp dem heller ikke at de ble redusert til 10 mann rett før slutt, etter at tidligere Odd-spiller Kim Kvaalen pådro seg sitt andre gule kort for dagen.

Viktig seier
Dermed ender kampen 3-0. En fortjent og viktig seier for Odd, som med denne seieren klatrer opp på en 12. plass på tabellen, fem poeng bak dagens motstander. Det er fortsatt en tøff oppgave som gjenstår for våre gutter om de skal overleve i divisjonen, men dagens kamp ga bud om at ingenting er umulig.

Odd spilte slik: Myhra  --  Eikeng, Bergan, Bjørtuft, Kitolano  --  Kaasa (Koranteng i det 82.), Nilsen (Johnsen i det 64.), Kitolano  --  Larsen (Delaveris i det 73.), Agdestein, Messoudi.