Åpen dag på Skagerak Arena

Odds Ballklubb ønsker alle store og små velkommen til åpen dag på Skagerak Arena Lørdag 18. Mars. Opplev A-lagets trening på nært hold, spill fotball på hovedbanen med Odd-spillerne, besøk garderobe, spillertuneller og mixed zone.

Annonse:

Vær først ute med å kjøpe drakten for 2017-sesongen og få den signert av alle Odd-spillerne. Det vil også være muligheter til å kjøpe mat og drikke i kioskene våre. Villa Mat vil også ha lunsjbuffet til salgs 150,-/90,- (kl12-14).

Arrangementet er gratis! Benytt inngang 5 og 3 på Telemarkstribunen for å kunne se treningen.



Program

Kl. 11.00 – 12.00 Åpen trening. Følg laget i oppkjøringen mot den nye sesongen.

Kl. 12.00 – 13.30 Åpen Bane. Spill fotball med Odd spillerne på Skagerak Arena, fullfør alle øvelser og få en premie.

Kl. 12.30 – 14.00 Åpen garderobe. Lurer du på hvordan hjemmegarderoben ser ut på kampdag, eller hvilke spillere som sitter ved siden av hverandre? Vi åpner hjemmegarderoben fra kl.

12.30, der det vil bli mulighet til å bli bedre kjent med noen av spillerne.

Kl. 12.00 – 14.00 Vaffelsalg. Prøv spillernes egne vafler. Her får du muligheten til å kjøpe vafler av Odd-spillerne.

Kl. 10.30 – 16.00 Åpen shop/Billettsalg. Har du sikret deg plass til de store øyeblikkene? Kjøp sesongkort eller billett til årets første hjemmekamp til rabatterte priser. 

Kl. 12.00 – 14.00. Diverse aktiviteter med Oddrane. Hjelp Oddrane med forberedelser til den nye sesongen. Bli med på TIFO-arbeid, der du lager bannere og andre supportereffekter. Arbeidet foregår på Domino's-tribunen.

Kl. 14.00 – 14.30 Autografsignering. Ønsker du å få drakten din signert av Rafik Zekhnini eller Espen Ruud? Alle spillerne sitter klare til å signere det du måtte ønske i VIP-avdelingen fra kl. 14.00.

oversiktapendag

Odds Ballklubbs historie 1894-2019 skrives nå.
Odd henvender seg til borgere av Skien by for å undersøke om det på loft og i kjellere (og i fotoalbum) kan finnes bilder og gjenstander som kan knyttes til Odds lange tradisjon i byen. Her tenker vi i tillegg til bilder på drakter, baller, billetter, program, plakater osv. Vi ønsker både å motta gaver som bevares i Odds samlinger og å få mulighet til å digitalisere og ta foto av bilder og gjenstander.

Annonse fra Eliteserien: