"Barnas kamp"

Discovery skal i samarbeid med Eliteserien arrangere tidenes beste kamp som heter "Barnas Kamp". En kamp mellom 33 barn og 2 Eliteseriespillere.

Hva er "Barnas kamp"?

Barnas er fra hele landet, gutter og jenter, i alder 8 og 12 år. Et hyggelig og fint arrangement som vil spre masse fotballglede.

Vi i Nordic Screens har ansvaret for å finne et godt utvalg av 33 flotte barn. Det er alt fra stjernen på laget, maskoten på laget, han/hun som er tilbake etter sykdom, jenta på guttelaget  - ja, en god variasjon av flotte, inspirerende og emosjonelle historier. Det skal være barn som virkelig fortjener denne dagen  - og syns selv at det å delta på en slik kamp er stor stas.

Selve kampen "Barnas kamp" vil bli spilt i forbindelse med en stor Eliteseriekamp. Det blir stort, gøy og spennende. Og, alt blir sendt på TV.

Når laget med 33 barn er komplett vil vi i Nordic Screen besøke barna for å lage noen korte fine videosnutter - en hvor vi viser at barna blir overrasket hvor de får “gullbilletten” til kampen (tenk MGP Junior), og en hvor vi forteller barnets historie. Disse korte snuttene vil bli spredt på sosiale medier og muligens bli sendt under studiosending på TV.

For å finne disse flotte barna trenger vi deres hjelp. Vet du om noen som fortjener en plass på laget? Han eller hun som fortjener å være en ordentlig fotballhelt for en dag. Gjerne gi oss tips til trenere, foreldre eller barn. Eller om du vil melde på et barn. Det kan gjøres i søknaden under.

Tusen takk for hjelpen :) Dette blir en kamp de sent vil glemme.

Nominasjonen gjør du her!

Hvis dere har spørsmål eller vil ta kontakt så gjerne send oss en mail eller ring. Vi gleder oss til å høre fra dere.

Emma - Prosjektleder, Tlf 98042569. Emma@nordicscreens.no Sebastian - Casting, Tlf 93421267. sebastian@nordicscreens.no Kristine - Koordinator, Tlf 41378310. kristine@nordicscreens.no
Emma - Prosjektleder, Tlf 98042569. Emma@nordicscreens.no Sebastian - Casting, Tlf 93421267. sebastian@nordicscreens.no Kristine - Koordinator, Tlf 41378310. kristine@nordicscreens.no
Annonse fra Eliteserien: