Battle of Telemark

Odd vant 4-0 over Notodden i en treningskamp på Rjukan, onsdag kveld! Foran over 200 tilskuere ble det en severdig affære.

I en slags Tour of Telemark, spilte Odd mot Notodden på Bjørn Myhres plass på Rjukan, onsdag kveld. Odd vant komfortabelt 4-0 etter scoringer av Riku Riski, Pape Diouf (2) og Markus Kaasa. Over 200 tilskuere fikk dermed god valuta for inngangspengene.

Etter 40 minutters spill tar Odd ledelsen 1-0. Et Espen Ruud-innlegg fra høyre finner Riku Riski i boksen og finnen avslutter kontant bak Johansson i NFK-målet.

Utover i kampen ble Odds tempostyrke mer synlig, og laget var stadig  i nærheten av bedre uttelling.

Oddgutta jaget ball når de ikke hadde den, og hadde friske initiativ bakfra i banen – ikke minst ved høyreback Erik Eikeng. Det ble mer og mer spill mot ett mål på Rjukan.

Ti minutter etter sidebytte er det innbytter Markus Kaasa som banker ballen i nota. I det 75. og 80. minutt er det Pape Pate Diouf som setter inn sine to mål og kampen var for lengst avgjort.

Notodden kom ikke til de store sjansene, men hadde et par innlegg som hadde potensial. 2. divisjonslaget framsto godt organisert defensivt, og med høyt press som stresset Odd.

Det kunne blitt flere, men NFK sto i mot – og så overtok ivrige autografjegere.

Neste kamp er mot Viking på Skagerak Arena 3.mars kl. 14.