Bittert tap i Drammen

Før denne kampen lå Strømsgodset på 6.plass med 35 poeng – Odd lå på 7.plass med like mange poeng. Et frispark-mål avgjorde da Godset trakk det lengste strået.

Annonse:

Den Skullerud sett

Tor Ole Skullerud sine menn virket å være påskrudde. De styrte mye av spillet i starten av kampen og deres doblinger på kant var faretruende. Godset-backen Vilsvik var aktiv på høyresiden til Strømsgodset og skapte trøbbel når han la inn mot Marcus Pedersen og co. Rashani satt Vilsvik greit på plass etter 10 minutter spilt. Kosovos driblefant hæler ballen ydmykende i gjennom beina hans. Tut, tut!!

Elbasan Rashani hadde flere tekniske C-momenter i kampen
Elbasan Rashani hadde flere tekniske C-momenter i kampen

Rashani står for det som må være første omgang sin aller største sjanse. Godset slurver etter et innkast og Berg kan legge inn. Ballen sendes langs kunstgressmatta. Foran mål dukker Rashani opp, men kantspilleren er akkurat for sen til å skli inn scoringen.

Kjensli blåser av første omgang. En omgang der Godset styrte de første minuttene, før Odd hentet seg opp og skremte drammenserne etter den nevnte Rashani-sjansen.

Frem og tilbake

2.omgangen vipper frem og tilbake som et ubesluttsomt speedometer. Odd får kontringsmuligheter og et par etablerte angrep. Dessverre blir ingen av sjansene til mål. Godset er ikke akkurat ufarlige de heller. De mørkeblå varter opp med et frispark-muligheter, men ingen klarer å overliste Rossbach.

Frispark-perle

Alle gode ting er 3. Strømsgodset sine frispark har ikke vært utfordrende nok for Rossbach, men på det tredje skal det skje. Ulland Andersen skrur ballen rundt Odd-muren og rett i kassa. Et utsøkt frispark som det er vanskelig å gjøre noe med.

Klokka tikker og presset blir større og større. 4 minutter blir lagt til og Odd prøver desperat å utligne. Så desperate at Rossbach blir sendt opp på siste dødball for å få en ekstra mann til å score. Det blir ingen mål på hverken Rossbach eller noen av de andre Odd-spillerne. Dermed ender det med et kjipt 1-0-tap.

Asset 1 Asset 2
1
Rossbach


2
Ruud
3
Semb Berge
21
Hagen
5
Grøgaard

8
Samuelsen

6
Berg
Substituted out 71'
8
Hussain

7
Broberg
11
Rashani
Substituted out 81'

15
Haugen
Substituted out 58'
Innbyttere
26
Klemensson
4
Bergan
18
Våge Nilsen
Substituted in 71'
13
Mladenovic
Substituted in 81'
10
Occéan
Substituted in 58'
Innbyttere
  • 26
    Klemensson
  • 4
    Bergan
  • 18
    Våge Nilsen
    Substituted in 71'
  • 13
    Mladenovic
    Substituted in 81'
  • 10
    Occéan
    Substituted in 58'

Se kampsammendraget her:


Annonse fra Eliteserien: