Cup, solstikk og moro!

13.juni sto 11 av Odds fineste oppstilt på utsiden av Skagerak arena. Det var klart for avreise til Hankø fjordhotell og cup for gatelagene i Fredrikstad.

Annonse:

I flotte omgivelser på Hankø ble vi innlosjert på rommene før det bar ned på banen for åpning og kamper. 

Vi møtte Sandefjord og Lillestrøm på tirsdagen. Og under den sterke solen ble det kjempet, kriget, taklet og scoret. Vannflaskene ble tømt jevnlig, og takk for at banen lå like ved havet så vi fikk fylt på jevnlig. Eller det var ikke så gærent, de fikk ordentlig vann! Selv om kampene ble tunge, var trenerteamet fornøyd med unntak av første omgangen i første kampen, da vi måtte løpe av oss sittesårene fra turen. 

Kvelden ble avsluttet med mingling spillerne på tvers av lagene seg i mellom, underholdningsbidrag hvor en fra Odd spilte og sang og koldtbord slik at slitne kropper fikk fylt på med energi. 

Onsdagen startet med en herlig frokost, før det bar tilbake over vannet og inn i bilene. Nå var det sluttspill på Fredrikstad stadion. Her møtte vi først Vålerenga og så møtte vi Ham-Kam til plasseringskamp om 8. og 9.plassen. Den endte med solide 7-0 til oss og en innsats det luktet svidd av. 

Onsdag 21.juni spilte vi seriekamp borte mot Stabæk. 

Det var en fartsfylt og spennende kamp som til slutt endte 5-5 etter at begge lag både hadde ledet og vist frem angrep av høy høy klasse. Scoret vi årets mål? Ja, det vil jeg påstå. For det var et angrep som i går kveld er blitt skrevet inn i boka for hvordan en kontring skal gjøres. 

Etter kampen var det pizza og bløtkake med motstanderen og det ble utvekslet ord og meninger om kampen. 

Nå venter Lillestrøm til siste seriekamp før ferien 3. juli kl.12.00 på Odd. 

Kommer du? Jeg håper det. For ingenting er bedre enn å avslutte vårsesongen med mye folk på tribunen, en god opplevelse og kanskje en seier? 

På vegne av hele gatelaget ønsker vi deg en god sommer.

Sportslig hilsen

Sverre, Gunnar, Morten og Tarjei. 

Annonse fra Eliteserien: