Deilig borteseier

Odd reiste til Liechtenstein med tro på seier - og det endte med 0-1 seier for de sorte og hvite!

Flott dag for fotball

Sol, tett gressmatte, herlig stadion og et spektakulært fjellmassiv omkring banen sørget for en herlig ramme rundt kampen.

Odds XI

Rossbach-Ruud,Semb,Hagen,Våge Nilsen-Nordkvelle,Samuelsen,Oldrup-Zekhnini,Occean,Riski

Rolig innledning

De første 5 minuttene er rolige og preget av at lagene tar og føler på hverandre. Allikevel er det Odd som har banespillet og de få overgangene som er. Odd skaffer seg en corner uten resultat.

Vaduz er imidlertid de første som får skudd på mål, men det ende ufarlig rett i fanget på vår mann i mål a Sondre Rossbach. Tidvis er det noe mer initiativ fra hjemmelaget.

Etter halvspilt omgang er det ikke mye som minner om fest, og Odds angrep preges dessverre av litt for mange personlige feil. Odd har likevel hatt et spillemessig overtak og tilsynelatende god kontroll på det hele.

Måååååål

Jone Samuelsen drar seg inn i boksen og legger inn i feltet. Der ligger Olivier Occean og klinker ballen i nota på hel volley. Deilig scoring for Odd, deilig scoring for Occean og vanvittig viktig med tanke på avansement!

2.omgang

Omgangen starter på samme måte som den første, men etter 50 minutter dunker FC Vaduz ballen i stolpen! En sjokkstart for Odd som heldigvis ikke får noen alvorlige konsekvenser.

Kampen preges av at Odd leder og er meget fornøyd med resultatet. FC Vaduz evner ikke å skape noe som helst.

I det 80.minutt vender Occean spillet på briljant vis. Zekhnini raider langs høyresiden og slår direkte inn til en ledig Riski. Alene med keeper setter han ballen rett på keeper. Enorm mulighet til å punktere kampen der for Odd!

På overtid redder Sondre Rossbach seieren med en god redning. Vaduz kommer seg inn i Odds felt og får avsluttet. Heldigvis er det ikke nok vinkel i skuddet til at det blir mål. 1-1 ville vært en smell nå.

Overtiden ebber ut og Odd kan innkassere nok en borteseier i Europa League!

Returoppgjøret

Returkampen mot FC Vaduz spilles 20.juli kl.1900 på Skagerak Arena. Sikre deg billett til oppgjøret allerede nå!

Neste kamp

Neste kamp er søndag 16. Juli mot Viking på Skagerak Arena.

Annonse fra Eliteserien: