Dramatikk på Falkum

Aalesund har aldri vunnet i Skien. Mos holdte på å mose den stygge trenden, men det ble heldigvis bare nesten.

Mandagen er 19 timer gammel da Oddrane starter sin kamp mot Aalesund. I forkant av kampen herjet en spansk hit over stadion. «Despacito» betyr «sakte», noe som gjenspeiler tempoet på poengfangsten til Odd denne sesongen – og med tangotrøyene på besøk må tempoet skrus betraktelig opp for å sanke poeng.

Odd scorer på straffespark

Drømmestart for Odd! Folk har så vidt rukket å tørke vekk sennepen fra munnviken før Etzaz blir tatt i feltet. Jone legger ballen på krittet og vår skallete tekniker er så kald, så kald, og sender Andreas Lie feil vei.

Etter 10 minutter kløner Ramsteijn det til i egen boks. Ballen havner til slutt hos Oliver Berg som fyrer av. Lie klarer på mesterlig vis å dytte ballen ut til hjørnespark. Slike elleville reflekser er nok kjekt å ha nå som det er mørkere tider i vente.

Selvmål

Kampen bølger frem og tilbake, men kjempefarlige rekker ikke sunnmøringene å bli foran målet vårt. Men foran eget mål er de livsfarlige! Oliver Berg dobler på kant og legger inn. Ingen Oddere får foten på ballen, men det gjør Daniel Schmidt. 2-0 til Odd! Veldig kjipt for sistnevnte og Aalesund – men det for være hans problem, og ikke schmidt.

Samuelsen , Odd scorer på straffespark

2-0 til pause bør man være veldig fornøyd med. Et selvmål og et straffespark er riktignok ikke det mest overbevisende, men hva hadde skjedd om Etzaz ikke ble felt? Eller, hva hadde hendt om Schmidt ikke var der?

Reprisestart

Det kjentes deilig å starte kampen med å score, så hvorfor ikke starte 2. omgang på samme måte? Odd får frispark fra høyre, og det er Etzaz som skal legge inn. Den talentfulle midtbanespilleren legger inn til Rashani som har revet seg løs, og sklir inn 3-0.

Kampbildet snur

3-0 virker meget komfortabelt, men ting skal endre seg når timen er spilt på Skagerak Arena. Rashani drar ned Mos i feltet, får det gule, og straffe imot. Rossbach har los på den, men straffen er hard nok til å gå i nettet uansett. 3-1.

Etzaz Hussain , Odd

Noen minutter senere øker spenningen betraktelig. Papazoglou header et innlegg fra høyre. Rossbach får avverget, men Mos jager returen – ballen går via Semb og i mål. 3-2. Nå er det høydramatisk stemning på stadion.

Aalesund gjør et tappert forsøk på å hente inn kampen, men det ender med en nervepirrende 3-2 seier.