ENDTE I SUS OG VADUZ

Odd la seg lavt i banen og lot Vaduz styre. Det så lenge ut til å ende 0-0 i denne kampen, men så dukket Stefan opp.

Ingenting ble avgjort i Liechtenstein. Derfor var det stor spenning knyttet til denne kampen. Ja, plutselig ble Skagerak Arena forvandlet til et høyspenningsanlegg. På tribunen koste folk seg med muffins og brus – alle klare for å slå Vaduz.

Sjansefattig 1. omgang

«Da går lagene til pause på stillingen 0-0», ikke en sjelden frase å høre her på Skagerak Arena. Nok engang er dette fasit etter 45 minutter. En omgang som var relativt sjansefattig. Største sjansen stod Pape Diouf for, da han fikk ballen inne i 16-meteren og plasserte ballen like utenfor.

Olivier Occean kan trekkes frem som et lyspunkt i den første omgangen. Canadieren vår vinner så å si alle dueller. Særlig viktig er han på defensive dødballer der han får klarert før eventuelle farligheter oppstår.

2.omgang

Det er ikke akkurat flust av sjanser. Odd har møtt denne kampen med en plan om å la Vaduz styre. Litt ut i omgangen utarbeider vi riktignok et fint press mot Vaduz sitt mål. Det eneste som mangler er å få avsluttet angrepene. Beviset på det ligger i at publikum roper «skyt» like hyppig som vi har spilt 0-0 kamper i år.

Super-Stefan

Så blir Gulset-gutten, Stefan Mladenovic, byttet innpå. Før kampen uttalte Vaduz-spillerne at de var glad Zekhnini var borte. De var nok ikke forberedt på at vi har en annen teknisk, rask kant som kan stelle i stand trøbbel. Etter 80. minutter fyrer Mladenovic av, ballen går like over krysset. Så nære. Hvilken scoring det ville blitt!

Stefan er ikke fornøyd med «nesten». 2 minutter senere spiller først Oldrup Jensen en strøken ball opp mot Riski. Finnen finner Stefan som løper seg fri i boksen og avslutter klinisk til side for Peter Jehle i Vaduz-målet. 1-0 i denne kampen, og 2-0 sammenlagt resulterer i videre avansement i kvalifiseringen. Neste kamp er mot sterke Dinamo Zagreb fra Kroatia.

Følg med på odd.no for info om salg av billetter.