Eurosport viser Odd

Tirsdag kveld ble det klart at Eurosport har kjøpt rettighetene til å vise begge kampene mot Dinamo Zagreb.

Annonse:

Sportssjef i Eurosport og Discovery Networks, Eirik Koren, gleder seg til å vise mer av skienslaget på TV.

– Dinamo Zagreb er et lag mange har et forhold til, og Maksimir Stadion er rett og slett en heksegryte av en annen verden. Dette er to kamper vi virkelig gleder oss til å sende, og det blir gøy å følge Odd inn i det vi håper blir en plass i høstens Europa League. Vi sitter på rettighetene til både Eliteserien og Europa League, så det skulle bare mangle om ikke vi var interessert i disse kampene, sier Koren.

Håpet om et nytt Europa-eventyr lever fortsatt for Odd. Med seier over to kamper mot Dinamo Zagreb gjenstår kun en play off-kamp før en plass i gruppespillet i Europa League er et faktum.  

Dinamo Zagreb – Odd sendes fra kl. 20.40, mens returoppgjøret en uke senere på Skagerak Arena sendes fra kl. 18.15. Begge kampene går på Eurosport Norge og vil kommenteres av Asbjørn Myhre og Kjetil Rekdal. Jonas Bergh-Johnsen er reporter i Skien.

Billetter til hjemmekampen

Billetter til hjemmekampen mot Dinamo Zagreb slippes torsdag 27. juli kl. 12. For å skaffe deg billett må du besøke ett av våre utsalgssteder: Meny Saga, Kiwi Falkum eller Telemark Klubbservice på Skagerak Arena.

Mer info om hjemmekampen finner du her.

Annonse fra Eliteserien: