Ferdaminne fra Gatelaget

Mandag 23.januar kl.08.00 åpnet frokostsalen på Odds klubbhus. Inn kom spente gatelagsspillere en etter en.

12 spillere var klare for å innta et par blingser før turen virkelig skulle settes i gang og snuta ble vendt mot Torp, som var neste stoppested.

Kongen av La Manga, trener Morten Fevang delte ut instrukser, bilplassering og velvalgte ord til de som ikke var super begeistret for å fly.  «Du får se på det sånn, vi kommer hvert fall ned» var «Vangens» mest omsorgsfulle ord.

Eurosport Norge fulgte Gatelaget på nært hold.
Eurosport Norge fulgte Gatelaget på nært hold.


Og når La Manga var kult, ble det ikke akkurat lagt en demper på stemninga når Sondre Rossbach skulle reise med oss til La Manga. Kortstokkene fikk hakk i seg allerede på Torp, latteren var smittende og gjengen var klare!

Vel fremme på La Manga ble det satt i gang med opplegg og innlosjeringen av spillere, trenere og støtteapparat i sine respektive leiligheter gikk knirkefritt. Dag én endte tidlig da gjengen var både slitne av inntrykk, opplevelser og den spanske luften.

Dag to åpnet gluggene i de tre leilighetene. Fevang med sitt grunnkurs kokk sveiva i gang egg og bacon og frokosten ble fortært før det var avreise treningsfeltet for å se stjernene trene. Vi har ikke mer enn satt oss i skråningen da Dag Eilev snur seg og takker for støtten og at det var godt vi var på plass. Et av høydepunktene for våre spillere!

 

Uten mat og drikke, duger helten ikke!
Uten mat og drikke, duger helten ikke!

Vi møtte også tidligere toppdommer Terje Hauge som tok seg en prat med oss og fortalte om dommernes treningssamling og hva fokuset var i år.

Like etter skulle vi ut på feltet og vise hva vi kunne. Pasninger ble servert på løpende bånd, skuddene ble plassert i siden og meter på meter ble lagt ned. Innsatsen var upåklagelig!

Så fikk spillerne litt fri til å utforske området, slappe av eller omtrent hva de måtte ønske.
Vi møttes til middag etter at Norge hadde slått Montenegro og stemningen var god.

Hvis noen leste om et jordskjelv i Spania i perioden vi var der. Så var det ikke det. Det var kun to av våre spillere som var så slitne at de sovnet direkte og snorket til 5.1 på Richter-skala.

Guttene og jentene våre brukte dagene på La Manga godt.
Vi så treninger med både Odd og Vålerenga, trente godt selv og vi så kamper. Legia Warszawa var der nede og vi fikk sett hvordan de trente. Moro for våre engasjerte spillere som ville ta til seg både læring og inntrykk.

Vi hadde til og med en økt med ei fysisk trener fra Toppidrettsgymnaset. Det ga mersmak hos våre slik at Louise er invitert tilbake. Jo før, jo bedre!

Selv om vi hadde med egen fysio på tur, så var det ikke det helt store behovet for medisinsk hjelp, heldigvis. Kun vanlige skader som gnagsår, ømme og stive muskler ble behandlet og kurert og godt var det.

Avreisen hjem var av den tidlige sorten. Oppmøte for busstur 03.30 gjorde at noen hadde døgnet, andre hadde sovet og noen hadde slappet av. Det var en del som sov på flyet og dermed gikk turen hjem enda raskere.

Nå er vi klare for en ny sesong!

Annonse fra Eliteserien: