Forbannelsen i Sarpsborg fortsetter

Odd lå under med 2 mål i Sarpsborg. Elba Rashani reduserte og ga telemarkingene et håp. Odd kjempet til siste spark på ballen, men det ble bare nesten.

I Sarpsborg skulle den 23. serierunden avrundes. Sarpsborg 08 tok imot våre poenglystne gutter. I forkant av oppgjøret sendte Ole Jørgen Halvorsen et godt, gammeldags stikk til Fagermo. «Hadde ikke vært feil å stilne den svære kjeften til Fagermo», lød det fra den tidligere Odd-spilleren. Det skal nok mer til enn det Mr. Halvorsen, skal du få legenden fra Akkerhaugen til å bry seg.

Speidere fra bl.a. Club Brügge og Manchester United skal visstnok ha vært tilstede under kampen, for å speide på juvelen til S08, Diatta. Espen Ruud fikk i oppgave om å stoppe det unge talentet. Det varte i en liten halvtime før gutten fra Heistad måtte ut grunnet skade. Inn kommer en mindre rutinert høyreback ved navn, Martin Broberg.

Martin Broberg i duell med Tobias Heintz Foto: Thomas Andersen

Innbytteren lager straffe noen minutter etter entreen hans. Broberg skubber Heinz over ende, ikke mye å si på den. Fra krittmerket står (selvfølgelig) Ole Jørgen Halvorsen. Han sender Rossbach feil vei, og sarpingene er i føringen. Odd skal likevel være greit fornøyd med omgangen, som etter kampplanen å dømme har vært bra

Tidlig kalddusj

3 minutter ut i omgangen får vi kampens andre scoring – signert blåtrøyene. Amin Askar ser ut til å ha skaffet støvlene til Andres Iniesta. Etiopieren svinger ballen mesterlig inn og Zachariassen stupheader ballen i kassa. Virkelig en kalddusj for Oddrane.

En kan kjenne det kalde vannet bre seg ned i nakken etter den tidlige Sarpscoringen. Heldigvis tar det ikke lang tid før Elba Rashani finner spaken og lunker kalddusjen. Oliver Berg serverer et flott hjørnespark fra venstre. Rashani gjør en klok bevegelse og løper seg fri i boksen. Reduseringa kommer, og det står 2-1 på tavla.

Elbasan Rashani reduserer Foto: Thomas Andersen

Tiden tikker ekstremt fort om du holder med Odd. Mulighetene kommer, men ballen går ikke i nettet. Siste mulighet er et skudd fra Oliver Berg som keeper Kristiansen må gi retur på. Sjansen ebber ut i det Sarpsborg får kontroll på ballen. Det ender med 2-1 tap. Sarpsborg fikk absolutt ingenting gratis, det de derimot får er 3 viktige poeng.

Neste hjemmekamp

På søndag er det hjemmekamp mot Haugesund. Hjemme er vi sterke. Kom og støtt laget ditt, sammen slår vi Haugesund! Billetter til kampen kjøper du på nett.