Heldig poeng i Sandefjord

Et tamt Odd-lag får med seg et heldig poeng hjem fra Sandefjord. 0-0 ble sluttresultatet på en solfylt lørdagskveld.

Annonse:


Sola steker i Sandefjord. I spillertunnelen står de to tidligere lagkameratene Steffen Hagen og Håvard Storbæk, klare for å lede hvert sitt lag ut på den fine gressmatta på Komplett Arena. På menyen er det kun seier som frister for Odds del.  



I hele dag har det vært fest i Sandefjord. Med markering av den nye storkommunen der Sandefjord, Andebu og Stokke har slått seg sammen. Det er ingen tilfeldighet at det er vi som møtte Sandefjord i dag. Det var nemlig et ønske fra kommunen om å møte deres nærmeste rival denne dagen.

1.omgang

Første omgang på Komplett Arena er alt annet enn komplett, sett med Oddeøyne. Sandefjord gjør det vanskelig for oss. De står høyt og stresser oss. Det store bakrommet de etterlater seg klarer vi ikke å utnytte. Etter 12 minutter får Sandefjord frispark fra god posisjon. Solberg Olsen slår rundt muren og mot nærmeste stolpe, der står Hagen og sleiver ballen over. Kapteinen vår tar ingen sjanser.

Sandefjord har best grunn til å være fornøyd med omgangen. Vi må skape mer for å vinne denne kampen, og må skru opp mange hakk for å ryste Sandefjord. 

ahDSC_6v293
Nesten 600 Odd-supportere var på plass i dag!

2.omgang

Ingen bytter gjøres i pausa. Små tendenser i starten av 2.omgang kan tyde på at vi skjerper oss. Dessverre er dette kun en liten periode. Sandefjord spiller seg opp igjen og fortsetter å skape sjanser mot Odds mål. Blant annet kommer den tidligere Odd-spilleren, Håvard Storbæk, til en stor sjanse. Fra 20 meter drar han av en mann og fyrer av. Myhra må ut i full strekk og gi corner.

Vi skaper ingenting og det er Sandefjord som er nærmest seier. De dominerer i banespillet, får en haug av sjanser, men det hjelper ikke da de ikke setter den i mål bak en solid Viljar Myhra. Et veldig heldig poeng er det eneste vi kan ta med oss av verdi hjem til Skien igjen. Dette er en kamp som går i glemmeboka så fort som mulig.

Men ingen vits i å deppe over denne kampen, neste helg kommer Brann på besøk og vi skal reise kjerringa.

Billetter til Odd-Brann her!

Asset 1 Asset 2
12
Myhra


18
Våge Nilsen
4
Bergan
21
Hagen
5
Grøgaard


8
Samuelsen
7
Oldrup Jensen
14
Nordkvelle
Substituted out 78'


24
Riski
10
Occéan
11
Zekhnini
Substituted out 68'
Innbyttere
1
Rossbach
25
Kitolano
6
Berg
Substituted in 78'
3
Gashi
13
Mladenovic
Substituted in 68'
9
Agdestein
15
Haugen
Innbyttere
  • 1
    Rossbach
  • 25
    Kitolano
  • 6
    Berg
    Substituted in 78'
  • 3
    Gashi
  • 13
    Mladenovic
    Substituted in 68'
  • 9
    Agdestein
  • 15
    Haugen

SANDEFJORDs XI:
Ingvar Jonsson, Abdoulaye Seck, Christer Reppesgård Hansen, El-Hadji Gana Kane, Victor Demba Bindia, Joachim Solberg Olsen, Enric Vallés, Håvard Storbæk, Andre Sødlund, Erik Mjelde, Pau Morer

Annonse fra Eliteserien: