Ingen cupbombe i Bø

Tobias Lauritsen ble firemålsscorer da Odd enveiskjørte i Bø. Det endte til slutt 0-9..

Skarphedin inviterte til cupfest i midtuka, og cupfest – det ble det. For lite lukter vel mer cup enn lukten av vaffel og nytrakta kaffe. Fagermo dro tilbake til stedet hvor han startet sin trenerkarriere, Sandvoll Stadion, da Odd møtte første hinder på veien til det 13. norgesmesterskapet.

Som forventet var det Odd som styrte kampen. 4. divisjonslaget, Skarphedin, rakk ikke yppe seg nevneverdig før Martin Broberg åpnet målshowet etter 8 minutter. Svensken pirker ballen inn etter et hjørnespark. Viljar Myhra må likevel ut i full strekk Tobias Lauritsen doblet ledelsen etter halvtimen var passert, også denne gang var det som følge av et hjørnespark.

Lauritsen header i mål

Lauritsen i målform
Tobias Lauritsen er i slaget denne onsdagen. Etter 37 minutter scorer den høyreiste spissen sitt andre for dagen, på et straffespark. Men han gir seg ikke med det. Det tar tid før det blir mål i 2.omgang, men når det først kommer, så kommer det fra Tobias Lauritsen. Ikke en, men 2 ganger.

Stefan Mladenovic rykket fint frem på høyresiden, før han la inn til Lauritsen som med et vakkert hodestøt sørget for 0-4. Lauritsen var også mannen bak 0-6. Det kom like etter Elba Rashani satte inn sitt mål mot gamleklubben, og Odd sitt 5.

De om lag 1200 tilskuerne som møtte opp på Sandvoll Stadion denne onsdagen kunne vitne at 7-0 kom ved yngstebror Kitolano. Unggutten, Joshua, blir spilt igjennom og gjør ingen feil alene med Clinton. Mladenovic, som var toneangivende i flere av Odd sine mål fikk endelig score selv etter drøye 80 minutter, da han satte 0-8.

Sola skinte på Sandvoll og det så ut til å være god stemning på tribunene. Skarphedin-spiller, Jonathan Lediszlaidesz, ble utropt som hjemmelagets spiller til jubel for de fremmøtte.

Elba Rashani, som spilte på Skarphedin frem til 2010, setter helt på tampen av kampen inn sitt 2. for dagen, og Odds niende scoring. Det er også det siste målet som kom i denne kampen. Dermed kan Odd avansere videre til 2. runde av norgesmesterskapet etter en fin dag i Bø.

ODD startet sli: Viljar Myhra, Thomas Grøgaard, Odin Bjørtuft, Vegard Bergan, John Kitolano, Joshua Kitolano, Martin Broberg, Markus Kaasa, Stefan Mladenovic, Tobias Lauritsen, Bilal Njie

SKARPHEDIN startet slik: Clinton Ninson, Christoffer Darabi, Doni Smaili, Daniel Haugen, Jonathan Ladiszlaidesz, Tor-Mattis Kåven, Edvard Ajer, Martin Kiserud Norendal, Iver Bleivik, Bernt Ollestad, Mats Bruu,