Målsettingen er klar

Etter den nest siste treningen på Skagerak Arena, før avreise til Trondheim og serieåpning mot Rosenborg, har spillerne og trenerteamet satt sesongmålsettingen.

Medalje

En samlet Odd-tropp har nå et offisielt mål om nok en medalje til Telemark. Det var stor enighet internt om at Odd hører hjemme i toppen og spillernes tabellplasseringer varierte fra 4. til 2. plass og oppover.

Offensive

Dag-Eilev Fagermo er tydelige på at Odd skal fremstå med mer trøkk og jobbe for gjenvinning av ball høyt i banen. Med den kontinuiteten laget innehar, er dette noe som er oppnåelig.

Utfordrere

Jan Frode Nornes mener det er mange utfordrere til de øverste plassene i Eliteserien 2017. Rosenborg må nok en gang finne seg i å være en soleklar favoritt, men hvor Odd, Molde, VIF og Brann kanskje er de hardeste utfordrerne.

Nornes trekker også fram Sarpsborg 08 som har gjort store skritt i riktig retning som en kandidat til å komme høyt opp på tabellen i år.

Bli med på eventyret?

Ønsker du å bli med Oddguttas ferd mot medalje kan du sikre deg fast plass og adgang til alle 15 kampene i Eliteserien med sesongkort. Sesongkort kjøper du enklest via våre nettsider.

Annonse fra Eliteserien: