Nok en hjemmeseier

Det ble en nervepirrende affære mot gutta fra vest. Etzaz ble matchvinner da han lurte inn en scoring på tampen av 1.omgang.

Annonse:

Sigurd Haugen fikk fornyet tillit etter kampen mot Sarpsborg. Den unge herremannen, som for øvrig kommer fra Haugesund, kom i fokus allerede etter 3 minutter. Haugen er helt alene med keeper og han har alt annet enn is i magen (noe som i mange tilfeller er bra). Forsøket går over mål. 


1-0

Haugesund-stopperne får uansett kjørt seg av Haugen sine mange løp på kryss og tvers. Kampen vipper litt frem og tilbake, før Odd tar mer og mer over etter hvert. Odds tilsynelatende gode kontroll får til slutt sin gevinst. Like før pause tester Hussain slegga. Keeper må gi retur, og etter mye klabb og babb spiller Broberg ballen til Hussain, som fra skrå vinkel lirker ballen inn i mål.

Haugesund holder på å svare umiddelbart. Et innlegg fra høyre går gjennom hele feltet til Odd og nesten frem til Frederik Gytkjær. Haugesunds spiss var altså bare centimeterne unna å få oss til å gulpe opp jubelpølsa.

2.omgang

Selv om starten av omgangen bærer preg av mye dueller og lite finspill, kan vi skimte små vakre øyeblikk med litt klikk-klakk-spill fra Odd. Haugen til Elba. Elba til Etzaz. Det er deilig kombinasjoner og Haugesund sliter med å holde tempoet når det skrus opp! Sjansene blir likevel sløst bort.

I kjølevannet av et presist Odd-press blir Sigurd Haugen spilt igjennom. Spilleren som ikke kan ha vært særlig behagelig å følge denne kampen, sakker ned tempo foran mål. Bruno Leite leitet etter en løsning for å stoppe Haugen. Eneste måte var å klippe gutten ned og lage straffe.

Jone som har vært sikkerheten selv på de tidligere straffene Odd har fått tildelt er ikke like kald i dag. Bråtveit slenger seg riktig og redder straffen. Der flørtet spikeren med kista.

Haugesund har et offside-mål og noen nesten-sjanser. Noe mer rakk de ikke før dommer Kristoffer Hagenes blåser av kampen. Odd tar en meget sterk seier på hjemmebane og tar nå landslagspause. 14. oktober er det tur til Drammen og Strømsgodset.

Asset 1 Asset 2
1
Rossbach


2
Ruud
3
Semb Berge
21
Hagen
5
Grøgaard


6
Berg
8
Samuelsen
8
Hussain
Goal 44'


7
Broberg
Substituted out 83'
15
Haugen
Substituted out 64'
11
Rashani
Substituted out 86'
Innbyttere
26
Klemensson
4
Bergan
18
Våge Nilsen
13
Mladenovic
Substituted in 86'
24
Riski
Substituted in 83'
27
Diouf
10
Occéan
Substituted in 64'
Innbyttere
  • 26
    Klemensson
  • 4
    Bergan
  • 18
    Våge Nilsen
  • 13
    Mladenovic
    Substituted in 86'
  • 24
    Riski
    Substituted in 83'
  • 27
    Diouf
  • 10
    Occéan
    Substituted in 64'
Eliteserien
Vi støtter denne kampen

Annonse fra Eliteserien: