Ny hovedpartner på plass

På en pressekonferanse i dag ble det klart at Sparebanken 1 Telemark blir Odds nye hovedsponsor. Avtalen strekker seg over 3 år.

Hele pressekonferansen ser du her:

En stor dag

Odd har lenge vært på jakt etter en hovedsamarbeidspartner, men i dag kunne daglig leder i Odd, Einar Håndlykken fortelle at Sparebanken 1 Telemark rykker opp som hovedpartner.

Fra banken stilte banksjef Per Halvorsen og områdesjef Øystein Tallakstad. De er selvsagt svært fornøyde med å pryde brystet på Odd de kommende sesongene. De to fremhever at topp og bredde nå er samlet hos Sparebank 1 Telemark.

Sparebank 1 Telemark er i dag inne med midler i svært mange breddeklubber. Gjennom "telemarksmodellen" har Odd en tropp som har mange lokale spillere fra Telemark. Banken er nå med i hele elitefotballens syklus fra bredde til topp hvor Odd er lokomotivet.

Øystein Tallakstad fremhever viktigheten av at regionen har et slik lokomotiv på topp. Det er med på å motivere barna som spiller fotball i breddeklubbene. Gjennom "telemarksmodellen" ser de at det er mulig å nå denne drømmen.

Gjennom de siste sesongene har Odd hatt en voldsom vekst i publikumsoppslutning, sammen med sportslig suksess. Dette er noe Sparebanken 1 Telemark ønsker å være en større del av, og trekke ut de positive synergiene av dette. 

Annonse fra Eliteserien: