Ny samfunnskontakt på plass

Tarjei Skoftedalen Fiskum er ny samfunnskontakt i Odds Ballklubb. Han vil jobbe med gatelaget og andre samfunnsprosjekter i klubben.

Annonse:

Mange kjenner nok Tarjei Skoftedalen Fiskum som fotballspiller i Pors og som en del av teamet rundt gatelaget. Han har nå kommet frem til at han vil slå seg til ro med en administrativ stilling etter endte sosionomi-studier.

Gatelagsprosjektet er et samarbeid mellom Skien Kommune og Odds Ballklubb og Tarjei har vært en del av gatelagsprosjektet siden oppstarten i 2016. Han vil jobbe enda tettere med dette fremover. I tillegg til det nevnte gatelaget vil han også bidra i de andre samfunnsprosjektene i Odd.

Per i dag har Odds gatelag 14-16 personer som deltar på to ukentlig treninger. Før treningene møtes de til frokost i klubbhuset, og Tarjei kan fortelle at det er en herlig gjeng å jobbe med og som har vokst mye som mennesker etter oppstarten. Mange av spillerne har sosial angst, en gjennom gatelaget har de ukentlige holdepunktene hjulpet. "Å ha fritidsaktiviter, møte andre og se fotballkamper sammen har gjort at flere føler seg sett", forteller Fiskum.

Via Skien Kommunes enhet for rus og psykisk helse, har spillerne tilgang til trening 5 ganger i uka hvis ønskelig. 

Annonse fra Eliteserien: