Odd klatret opp til 2.plass

Odd skrudde opp i 2.omgang og scoret 2 mål som var nok til å senke SIF. Nok en seier på eget gress resulterer til en midlertidig sølvplass.

Ny seier

Etter en hanglete start for Odd i årets serie kom endelig første borteseier i forrige runde. Da ble Lillestrøm slått på Åråsen. Selv om prestasjonen ikke var noe å rope hurra for, krabbet Odd seg opp til 4.plass (kun 1 poeng bak 3.- og 2.plass). Lørdag kveld fikk Odd besøk av Strømsgodset, et lag som ikke har slått oss på Skagerak Arena på 10 år(!)

Tor Ole Skullerud sine menn kom til Skagerak med intensjon om å bryte den skrekkelige statistikken.
Kampen har en seig start med svært få sjanser de første minuttene. Kampen tar seg litt opp etter hvert. Etter 28.minutter kommer den første «hjerte-trimmen». SIF står høyt i banen og legger inn.ang

Fornøyd Fagermo etter 3 nye poeng

Høyrebacken, Mounir Hamoud, kommer på et sugende løp bak forsvaret til Odd, og er nær å skli inn 0-1 for gjestene. Rafik og Nordkvelle har begge skudd utenfor 16-meteren, som Bugge Pettersen ser ut til å ha grei kontroll på. Lagene går til pause etter en jevn, og relativt sjansefattig første omgang.

I pausa fikk også publikum observere at Odd ble innlemmet i Club of Pioneers. En organisasjon som kjemper for å bevare de eldste klubbene i verden.

Club of Pioneers

2.omgang

Fagermo bytter inn Olivier Occean for Torbjørn Agdestein. Odd går umiddelbart i strupen på SIF og vi kan kimte et Odd-lag som skrur betraktelig opp. Etter 57. minutter kommer scoringen. En smart pasning som går over SIF-forsvaret ender hos Occean. Occean får en dårlig berøring alene med keeper, men det utarter seg til å bli en genial assist til Riski, som enkelt setter inn 1-0.

Stemninga på stadion sprer seg som ild i tørt gress. Ikke lenge etter Odd sin scoring står Odd høyt og gir fra seg store kontringsrom. SIF utnytter dette og Bassel Jradi stormer mot Rossbach sitt mål, avslutningen hans blir blokkert av Vegard Bergan. En utrolig viktig blokk fra Odds nummer 4. Kampen har gått opp i underholdningsverdi og det skjer mye mer nå enn det gjorde i første omgang. Etter 65. minutter får Odd hjørnespark. Hjørnesparket svinges inn. SIF konsentrerer seg om å dekke opp vår store canadier, og da ser Fredrik Oldrup Jensen sin mulighet til å stange inn en deilig scoring. 2-0 Odd.

ahDSC_2202

2-0 blir også sluttresultatet. Odd fortsetter sin rekke med seiere på eget gress og kryper opp til 2.plass. Fra en relativt jevn 1.omgang til en 2.omgang der Odd til tider dominerer over Skullerud sine menn. Neste Odd-kamp er allerede førstkommende tirsdag, da går turen til Haugesund på fotballens nasjonaldag.