Poengdeling etter en uventet påskenøtt

Det endte med en sterk poengdeling da de regjerende seriemesterne besøkte Skagerak Arena mandag. Fagermo møtte en uforventet påskenøtt i 1.omgang.

Det endte med en sterk poengdeling da de regjerende seriemesterne besøkte Skagerak Arena mandag. Fagermo møtte en uventet påskenøtt i 1.omgang.

Forsinket aprilsnarr?

Første omgangen vil nok bli husket best for Odds byttebonanza. Mye kan tyde på at årets egg ble gjemt på fysio’s kontor. Det er en kjent sak at hvert lag har 3 tilgjengelige bytter i løpet av en kamp, men Odd tok en uortodoks en, og brukte opp alle i den første. Dårlig oppvarming? Uheldig? Eller en aprilsnarr av Fagermo? Det forblir et påskemysterium.

Med Fredrik Semb, Torgeir Børven og Fredrik Nordkvelle ute med skade må Odd styre unna skader og annet påskeopprør i 2.omgang. Vi sliter med å utrette de store sjansene. Til gjengjeld så blir trønderne holdt i hulen, enn så lenge.

2. omgang

Det at Rosenborg finner veien ut av hulen kan ikke akkurat betegnes som noe påskemirakel – det tar ikke lange tida før Rosenborg får hull på byllen. Pål Andre Helland vinner et frispark i god innleggsposisjon. Helland vil det annerledes – han lurer alt og alle i det han skrur ballen rett i mål. 0-1.

I likhet med påsken bød også denne kampen på mange uforutsette vendinger. Rosenborg kunne ikke glede seg for mye over ledelsen de fikk. Bare et par minutter senere spilte Markus Kaasa ballen inn foran mål. Jone Samuelsen skjøt i Bilal Njie, Andre Hansen er totalt desorientert, og etter litt klabb og babb setter Jacob Rasmussen ballen i eget nett. 1-1! Bisarr scoring.

Odd har som kjent brukt 3 bytter på dette tidspunktet av kampen og en alvorlig skade vil tvinge Odd til å ta ut en mann. Gang på gang må Odd-spillere ned for telling - temperaturen er vesentlig høyere på banen, enn i lufta. Heldigvis uteble de alvorlige skadene.

Tempoet dras ned på tampen av kampen, men Rosenborg rekker å få to gigantiske sjanser. Rosenborg spiller fri deres midtbaneelegant, Mike Jensen, som står upresset på 10 meter og avslutter. Rossbach er strålende, og henger med på notene. Returen blir klarert og vi kan puste lettet ut. Dermed ender det med 1 poeng etter en solid gjennomført kamp - og endelig møtte vi et lag vi kunne få poeng mot.