Regntung dag i Sarpsborg

Sarpsborg fikk sin revansje fra 2014 for fullt da de rundspilte oss onsdag kveld. 4-0 stod det på tavla etter 90 minutter.

I midtuka var bordet dekket til 4. runde i norgesmesterskapet. På motsatt banehalvdel stod laget vi hater å møte borte, «Sarshbårr». Vi må tilbake til 2013 da vi sist vant borte mot sarpingene.Den første halvtimen av kampen skjedde det svært lite. Sarpsborg styrte og vant hjørnespark, men klarte ikke å få skapt de virkelig store sjansene. Det tar 32 minutter før det for første gang smeller. Matti Lund Nielsen bryter høyt i banen, triller ballen videre til Tobias Heintz, som har tid nok til å sikte. Skuddet blir på praktfullt vis reddet av Sondre Rossbach.

Det ble tøft for våre menn i Sarpsborg
Det ble tøft for våre menn i Sarpsborg

Sarpsborg skapte Sarps-sorg

39 minutter er spilt og Matti Lund Nielsen skyter fra distanse. Skuddet treffer stolpen, går i ryggen til Rossbach, og ender i mål. Svært uheldig for Rossbach, som ellers har stått solid.

Bare minutter etter det første målet får Tobias Heintz boltre seg på høyresiden til Odd. Heintz disker frem et ekte lureskudd, og også denne gangen treffer ballen stolpen, denne gang på innsida. Det ser ut til at ballen treffer Rossbach etter den har vært i stolpen, og Rossbach er tydelig irritert over at det «tricky» skuddet gikk inn.

Sarpsborg ble for sterke i gårsdagens cupkamp
Sarpsborg ble for sterke i gårsdagens cupkamp


Tidlig spiker i kista

I pausa gjør vi to bytter. Diouf og Bergan kommer inn for Mladenovic og Semb. Det blir ingen lett start for Vegard Bergan som får kjenne på farten til Krepin Diatta. 2. omgangen er veldig ung når senegaleseren til sarpingene løper forbi Bergan, runder Rossbach, og er iskald i boksen. Praktfullt. 3-0 til S08 - nå er veien til Ullevaal blitt veldig lang.

52 minutter er spilt da juvelen til Sarpsborg, Anders Trondsen, også får navnet sitt på scoringslista. Matti Lund Nielsen involverer seg nok engang. Han legger inn til nettopp Trondsen, som sklir inn 4-0. «Kampen er ikke over før dommeren blåser» - men akkurat her er det veldig lite som tilsa at vi skulle komme tilbake.

Etter denne bleke forestillingen er det ikke annet å gjøre enn å forberede seg til Brann-kamp på søndag.

Annonse fra Eliteserien: