Seieren glapp

Odd vartet opp med en svært god 1.omgang, men vi måtte nøye oss med 1 poeng etter at det raknet i 2.omgang

Fotball er alltid spennende i august. Eliteserien er tilbake for fullt og hovedkampen i 18.runde ble spilt i Skien. Odd tok imot Strømsgodset på eget gress for å krige om 3 poeng. Begge lag har havna i midtsjiktet denne sesongen, noe hverken Odd eller Godset er svært tilfreds med, det ble derfor veldig hett om poengene på Skagerak Arena.

Det hadde ikke gått mange minuttene før eliteseriens toppscorer, Marcus Pedersen, klarte å irritere på seg en stopper. Steffen Hagen ble rasende på dommer, og Pedersen sin innblanding falt ikke i smak hos vår veteran. Dette skjedde like etter at Odd var fryktelig nær scoring på et hjørnespark

Eliteserien fotball 2018: Odd - Strømsgodset. Espen Ruud scorer for Odd i eliteseriekampen i fotball mellom Odd og Strømsgodset på Skagerak arena.Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

ved Bilal Njie.

2 scoringer
Til tross for at det bare ble «nesten» ved forrige hjørnespark, bød det neste på noe gledelig. Hjørnesparket ble slått inn og etter iherdig jobbing av Steffen Hagen fikk tilslutt Espen Ruud kriget ballen i mål – til stor jubel for de fremmøtte.

Etter 30 minutter ristet det igjen i nettet. Denne gangen, som mange ganger tidligere denne sesongen, stod Rashani bak. Den kreative kantspilleren skaffet seg rom og la inn et strøkent innlegg til en godt plassert Børven. Børven headet ballen i mål som om det skulle vært største selvfølgelighet. Børven kunne gå smilende tilbake til Odds halvdel, velvitende om at 5000 tilskuere hadde sett han score.

Tidlig redusering
Odd gjennomførte en veldig god 1.omgang, i likhet med forrige runde borte mot Kristiansund. Det naturlige spørsmålet var derfor om de sorte og hvite klarte å gjenskape den gode omgangen. Odd kom skeivt ut. Bare noen minutter ut i 2.omgang fikk nemlig bortelaget reduseringen sin. Et hjørnespark ble slått på første stolpe der Marcus Pedersen stusset ballen bakover, i boksen var Kristoffer Tokstad våken og satte 2-1.

Kampen utartet seg til en svært intens kamp, der publikums enorme støtte var utslagsgivende for guttas hardtarbeidende innsats på banen. Odd stod sterkt imot lenge, før det glapp etter 80 minutter. Marcus Pedersen fyrte av i stolpen og ut, dette ble dessverre et frempek på hva som senere ville skje. For bare minutter senere fikk Pedersen sin revansj. Ulland Andersen assisterte Pedersen som nærmest løp ballen i mål, i duell med Bergan.

Det ble en frustrerende aften for Odd som igjen rotet bort seieren. Det positive er dog at vi tidvis spiller god fotball, så gjelder det å forsøke å holde dette nivået i samtlige spilleminutter. Mandag 20. august drar vi til Bodø for å krige om 3 poeng!