Semb på landslaget

Lars Lagerbäck tok i dag ut sin første tropp, og der var Fredrik Semb med på lista. Viljar Myhra ble også tatt ut i U21-troppen.

Troppen ble offentliggjort på en pressekonferanse på Ullevaal stadion tirsdag ettermiddag. Semb og Norge møter Nord-Irland på bortebane i VM-kvalifiseringen 26. mars.

Jeg har sett Fredrik i en del kamper, og jeg synes han er en god midtstopper. I tillegg til å være en god forsvarer, kan han fint håndtere et godt pasningsspill, sa Lagerbäck under pressekonferansen.

Det er mest gøy å være samlet med spillerne. Det er den gøyeste delen av jobben. Så skal vi se om vi klarer å finne et spill som passer oss og som kan gi oss resultater, mest av alt, fortsatte han.

Myhra på U21

Det er også verdt å merke seg at Viljar Myhra ble tatt ut i Norges U21-tropp. Dermed er det to telemarkinger i keeperrekkene på Norges landslag, Myhra og Rune Jarstein.

Vi skal bli kjent med et nytt kull, og jeg er spent på å se hvor folk står. Jeg gleder meg veldig til å begynne å jobbe med mange spennende spillere. Det er en viktig samling for oss med fokus på EM-kvalifiseringen som starter i juli. sier Smerud til fotball.no.

Norges tropp mot Nord-Irland

Keepere: Rune Almenning Jarstein, André Hansen, Ørjan Nyland
Forsvarsspillere: Jonas Svensson, Omar Elabdellaoui, Fredrik Semb Berge, Vegar Eggen Hedenstad, Jørgen Skjelvik, Gustav Valsvik, Even Hovland, Tore Reginiussen
Midtbanespillere: Sander Berge, Jo Inge Berget, Veton Berisha, Mats Møller Dæhli, Mohamed Elyounoussi, Markus Henriksen, Stefan Johansen, Anders Konradsen, Håvard Nordtveit
Angrepsspillere: Adama Diomande, Tarik Elyounoussi, Joshua King, Alexander Søderlund.

Annonse fra Eliteserien: