Smertefullt tap på Falkum

Det ble en nitrist forestilling for de som møtte opp på Skagerak Arena søndag kveld. Laget fra Bærum ga seg ikke før det stod 0-5 på tavla

Annonse:

Vi har skrevet november måned og Eliteserien går mot slutten. Stabæk gjestet Skagerak Arena søndag kveld. Gjestene fra Bærum er et lag som etter tabellen å dømme ikke bør skremme oss. Men i kveld virket det som spikeren var satt i kista før selve kampen hadde starta.

5 begredelige minutter

18 minutter står det på klokka i det som er starten på noen fryktelige minutter sett med Telemark-øyne. Tortel-Lembi løper seg fri på et hjørnespark og setter ballen i mål. Bare 2 minutter senere vil Franck Boli være med på leken. Boli gjør som han vil i 16-meteren til Odd og avslutter vakkert i lengste kryss. 0-2. Sistnevnte fortsetter ydmykelsen da han fyrer av helt upresset utenfor boksen like etterpå.

Ingenting ser ut til å funke for Odd denne kvelden. Stabæk styrer kampen, og når Tonny Brochmann får år og dag til å sikte kan det bare gå en vei. Dansken hamrer ballen bak Anders Klemensson og opp i nettaket. Oddrane gjør et tappert forsøk på redde stemninga på stadion, men på 0-4 er «nå tar vi dem»-rop svært lite troverdig.

Kjedelig og vondt

Som futtet i en brus forsvinner, forsvinner også alt som handler om angrepsspill for Stabæk sin del. Når man ydmyker Norges beste hjemmelag har man grunn til å slappe litt av. Slik ser det i hvert fall ut. Det hele er en kjedelig og begredelig omgang. «Dommer, blås av kampen!»


Innbytter Ola Brynhildsen ferdigstiller resultatet, og avslutter ydmykelsen. 0-5 blir fasit, og jeg konkluderer med at forskjellen mellom Odd og en taxi er at taxien kun slipper inn 4. Nå gjelder det å svelge det begredelige resultatet og starte på blanke ark til oppgjøret mot Vålerenga 19. november. Er det en ting som er 100% sikkert er det at Odd slår tilbake.

Asset 1 Asset 2
26
Klemensson


2
Ruud
21
Hagen
3
Semb Berge
5
Grøgaard
Substituted out 65'


8
Hussain
Substituted out 46'
6
Berg
Substituted out 46'
8
Kaasa


7
Broberg
15
Haugen
11
Rashani
Innbyttere
4
Bergan
25
Kitolano
Substituted in 65'
13
Mladenovic
Substituted in 46'
14
Nordkvelle
Substituted in 46'
9
Agdestein
9
Diouf
10
Occéan
Innbyttere
  • 4
    Bergan
  • 25
    Kitolano
    Substituted in 65'
  • 13
    Mladenovic
    Substituted in 46'
  • 14
    Nordkvelle
    Substituted in 46'
  • 9
    Agdestein
  • 9
    Diouf
  • 10
    Occéan

Annonse fra Eliteserien: