Sterk seier mot LSK

Odd slo Lillestrøm 1-3 i dagens treningskamp i LSK-hallen. Odd står dermed ubeseiret så langt i 2017.

Startoppstillingen

Odd startet med følgende lag:

Viljar Myhra - Erik Eikeng, Fredrik Semb, Vegard Bergan, Joakim Vaage Nilsen - Jone Samuelsen, Fredrik Oldrup Jensen, Martin Broberg - Stefan Mladenovic, Torbjørn Agdestein, Riku Riski.

Kampen

De første 15 minuttene var preget av et dominerende Odd-lag som spilte Lillestrøm svært lave. Periodevis var det kun ett lag på banen. Jone Samuelsen fyrer av et skudd etter 7 minutter og LSK-keeper Origi klarer ikke å holde ballen ute av målet. Herlig start på kampen!

Etter målet blir kampen mer jevnspilt uten at det blir produsert de store farlighetene fra noen av lagene. Først etter 22 minutter får Lillestrøm en farlighet ved Erling Knudtzon, men skuddet går 1 meter til side for målet til Viljar Røsholt Myhra.

Etter 33 minutter må Jone Samuelsen halte av banen. Vi har foreløpig ikke fått rapporter på situasjonen hans. Markus Kaasa kommer inn og får en god gjennomkjøring. Han har blant annet en farlig avslutning hvor Lillestrømkeeper Origi må ut i full strekk.

Lillestrøm er det farligste laget i den siste fasen av 1. omgang, men Odd går fortjent til pause med en 0-1 ledelse.

2.omgang

I pausen gjøres det en god del bytter. Thomas Grøgaard, Steffen Hagen, Espen Ruud, Olivier Occean, Pape Diouf, og Fredrik Nordkvelle kommer inn. Arne Erlandsen har åpenbart sagt noen velvalgte ord til Lillestrømspillerne i pausen for de går rett i angrep. Det er nære på at det står 1-1.

Overtaket til Lillestrøm er vedvarende de 10 første minuttene av kampen, men Odd står i mot. Innimellom alle overgangene og sjansene til LSK, får Agdestein en mulighet på hodet. Headingen går via keeper og i tverrligger.

Occean og Diouf kombinerer fint etter 55 minutter hvor Occean til slutt får vendt opp og skutt ballen i mål via stolpen. 0-2 til Odd og det ser unektelig sterkt ut fra Odd sin side.

Etter 65 minutter kommer Lillestrøm på nok et raid langs kanten. Etter noe fomling i egne rekker reduserer "Fugla" til 1-2 ved Tomas Malec. Odd bytter ut Torbjørn Agdestein til fordel for Sigurd Haugen, og Haugen kommer til en stor mulighet med en gang. Grøgaard klarer ikke å sette returen i mål.

Odd avslutter scoringsballet ved Pape Diouf etter assist fra Sigurd Haugen. Sett under ett vinner Odd kampen fortjent, men Lillestrøm hadde sine sjanser og kunne fort vært nærmere.

Neste treningskamp er allerede på mandag. Den ser du på varden.no.