Tap i Bergen

Odds lille periode med formasjonsbytte hjalp ikke da Brann ble for sterke i Bergen.

Denne sesongen har så langt vært som en evigvarende berg- og dalbane der det har gått litt for mye nedover. Etter en blek forestilling mot Sarpsborg i NM, var det klart for å kjempe om 3 poeng mot Brann.

Det har vært sesongstart i Premier League der det har vært noen forrykende starter på kampene, dette var ikke tilfelle i 1.omgang i Bergen.

K P
6 Kristiansund 4 7
7 Odd 5 7
8 Haugesund 4 6
9 Lillestrøm 4 6

Lite action

Fagermo oppsummerer 1.omgang så simpelt som at begge lag hadde hver sin enkeltsjanse. Ex-odder, Torgeir Børven, får en kjempesjanse etter drøye 20 minutter spilt. Rolantsson legger inn til Børven, som prøver å bredside ballen i mål. Her er vi heldige som ikke blir scoret på! Vi strevde med å skape noe som helst, men etter 37 minutter får Rashani en stor, stor mulighet.

Det nyeste tilskuddet i Odd-stallen får en gavepakke av Jonsson i Brann-forsvaret. Jonsson er ubestemt, og roter det til. Rashani snapper ballen, tar noen små steg frem, og lirker ballen forbi keeper. Dessverre for Odd og Rashani går ballen like utenfor.

30. min

Selv om det var svært sjansefattig klarte Brann å score i 1.omgangen. Fredrik Haugen legger inn, Occean header ut. Klareringen går ikke lenger enn til Rolantsson, som klemmer til. Ballen går forbi alt og alle, og inn i mål.

2.omgang

Odd starter 2.omgang mye mer lovende. Et par farlige dødballer signert Espen Ruud kunne fort vekk blitt til scoring. Riku Riski er nære en redusering på første hjørnespark, men Howath har stengt buret.

Acosta kunne vært utvist etter 52 minutter. Costaricaneren blir altfor tøff i duell med Martin Broberg. Svein Oddvar Moen finner frem det gule kortet. Spørsmålet er om Acosta burde vært utvist(?).

2-0, og punktum

En liten time er spilt på Brann Stadion og Brann viser sin effektivitet. Heltne Nilsen spiller ballen opp mot Børven. Han flikker ballen videre til Barmen, som setter inn 2-0. Brann legger seg naturlig lavere i banen, vi prøver å skape noe, men det vil seg ikke for oss.