Vi fikk det ikke til

Chidera Ejuke og Magnus Lekven gjorde livet surt for oss i årets siste bortekamp.

Annonse:

Odds middelmådige sesong går for alvor mot slutten. Søndag kveld ble sesongens siste bortekamp spilt - og det var et nykomponert Odd-lag som kjempet mot gamle Odd-kjenninger på Intility Arena. Til slutt var det Magnus Lekven, Henrik Kjelsrud Johansen, Ronny Deila og co som kunne smile bredest.

Ejuke-mål

Det tok bare knappe 9 minutter før Vålerenga fikk hull på byllen. Ejuke krangler med seg ballen og gjør som han vil i 16-meteren til Odd. Avslutningen går i stolperota og inn. Blytung start for Fagermos menn.

En real kalddusj for et Odd-lag som var best de første minuttene. Etter at VIF fikk 1-0-scoringen ble vi fullstendig overkjørt av gutta i fra hovedstaden. Odd blir presset dypt i banen og har nok med å klarere ballen. Det er VIF som står for sjansene i omgangen og Viljar Myhra må i aksjon ved et par anledninger. Odd går til pause med 1 baklengs, men det kunne fort vekk vært både 2 og 3.

"2-0 er den farligste ledelsen?"

Det å høre at Magnus Lekven har satt ballen i nettet har lenge vært en bra greie for Odd, men ikke denne gang. Det har bare blitt spilt et par minutter av 2.omgang før gulsetgutten og den tidligere Odd-spilleren curler ballen fint rundt rekkevidden til Viljar Myhra, og gjør livet enda surere for Fagermo og co. Det sies at «2-0 er den farligste ledelsen», er baklengsmålet en bevisst taktikk fra Odds side?

Kampen ebber sakte, men sikkert ut i et antiklimaks. 2-0 ble ikke den farligste ledelsen i denne sammenheng. Kreativiteten var ikke å finne i Odds angrepsspill. Vålerenga fikk en enkel jobb med å forsvare seg, og VIF-kepper, Kwarasey, fikk knapt berørt ballen. Vi har slitt med å få det til på borte denne sesongen – og dermed ender årets siste bortekamp med tap.

Nå gjenstår hjemmekampen mot seriemesterne fra Trondheim. La oss lage en fest og avslutte sesongen med stil.

Billetter selges her!

Asset 1 Asset 2
12
Myhra


2
Ruud
4
Bergan
21
Hagen
25
Kitolano


8
Samuelsen
7
Broberg
14
Nordkvelle
Substituted out 58'


13
Mladenovic
Substituted out 62'
10
Occéan
11
Rashani
Substituted out 86'
Innbyttere
26
Klemensson
5
Grøgaard
18
Våge Nilsen
Substituted in 86'
8
Hussain
Substituted in 58'
8
Kaasa
24
Riski
Substituted in 62'
15
Haugen
Innbyttere
  • 26
    Klemensson
  • 5
    Grøgaard
  • 18
    Våge Nilsen
    Substituted in 86'
  • 8
    Hussain
    Substituted in 58'
  • 8
    Kaasa
  • 24
    Riski
    Substituted in 62'
  • 15
    Haugen

Annonse fra Eliteserien: