Vi slo TIL igjen!

Odds påskeegg var fylt med Riski-mål, direkte rødt til Rafik Zekhnini, og viktigst av alt, 3 poeng.

Odd møtte Tromsø 2. påskedag. «Gutan» i fra Nordens Paris har hatt en sterk start på sesongen, med 3 seire på de 3 første kampene. Odd trengte seier, og med Jone tilbake i startelleveren, og lovnadsord fra Fagermo om at Nordkvelle vil score var det store forventninger til denne kampen. 

Riku Riski har nettopp scoret vinnermålet
Riku Riski har nettopp scoret vinnermålet

Kjempetreff av Riski

Kampen starter og Oddegutta er påskrudd. De første minuttene av kampen eies av Odd, og kun Odd. Det tar ikke mer enn 5 minutter før uttellinga kommer. Jone blir felt godt innpå halvdelen til Tromsø, og Odd får frispark i god posisjon for innlegg. Samuelsen slår ballen inn og ballen klarers opp i lufta, der står Riski som på hel volley fyrer av, RETT I MÅL!

Etter den flotte scoringen dabber Odd sitt press litt av, og kampen jevnes ut. Resten av omgangen var fylt av en del halvsjanser til begge lag. Både Hagen og Semb måtte ned å blokkere et par skudd i egen 16-meter.


Rossbach spiller en kjempekamp

2.omgangen starter som 1.omgangen sluttet. Jevnt ute på matta. Tromsø jakter utligning, imens Odd forsøker å dra i land en seier. Etter 57 minutter varter Tromsø opp med et farlig angrep. Ballen blir lagt inn til Aron Sigurdarson som får avslutta på mål, men skuddet blir stoppet av en vanvittig reaksjonsredning fra Rossbach. Wow. Han spiller en strålende kamp og redder laget.

Jone Samuelsen tilbake i dagens startoppstilling
Jone Samuelsen tilbake i dagens startoppstilling

Odd har en liten periode halvveis i omgangen der de setter de nordlige hjertene på prøve. Først ved et hjørnespark der det er mye klabb og babb, før Occean lirker ballen inn til keeper Kongshavn. Senere driver Nordkvelle fint innover i banen, kan dette være øyeblikket Fagermo snakket om?, han drar med seg et par spillere før han lekkert spiller igjennom til banens beste, Riku Riski, som setter ballen i nota, men dessverre er det avvinket for offside.

Direkte rødt kort til Rafik

Kampen går mot slutten, men spenningen på stadion er til å ta og føle på. Tromsø maler på mot Odds mål, i håp om en utligning, noe som medfører store kontringsrom. Ved et av tilfellene blir Rafik spilt igjennom. Han når akkurat ikke ballen og kommer for sent inn i en takling mot Kent-Are Antonsen. Dommer, Svein Oddvar Moen, er nådeløs og gir direkte rødt til Zekhnini.

Rafik Zekhnini får rødt kort av dommer Svein Oddvar Moen
Rafik Zekhnini får rødt kort av dommer Svein Oddvar MoenTil tross for «Gutan» sitt lille overtallsspill maktet de ikke score på Odd, og dermed kunne Odd notere sin andre seier for sesongen. Odd klatret opp fra 14.- til 9.plass etter denne kampen og med det er fokuset flyttet videre på bortekampen mot Viking, 23.April. Odds neste hjemmekamp er 30.April, da kommer Vålerenga på besøk.


Odds XI

Asset 1 Asset 2
1
S. Rossbach

2
E. Ruud
16
F. Semb Berge
21
S. Hagen
5
T. Grøgaard

8
J. Samuelsen
20
F. Jensen
Substituted out 46'
14
F. Nordkvelle
Substituted out 89'

27
P. Diouf
Substituted out 54'
10
O. Occéan
24
Riku Riski
Goal 6'
Innbyttere
9
T. Agdestein
Substituted in 89'
4
V. Bergan
6
O. Berg
13
S. Mladenovic
12
V. Myhra
18
J. Nilsen
Substituted in 46'
11
R. Zekhnini
Substituted in 54'
Innbyttere
 • 9
  T. Agdestein
  Substituted in 89'
 • 4
  V. Bergan
 • 6
  O. Berg
 • 13
  S. Mladenovic
 • 12
  V. Myhra
 • 18
  J. Nilsen
  Substituted in 46'
 • 11
  R. Zekhnini
  Substituted in 54'

Tromsø XI

Gudmund Kongshavn, Kent-Are Antonsen, Magnar Ødegård, Ulrik Yttergård Jenssen, Simen Wangberg, Christian Landu-Landu, Morten Gamst Pedersen, Magnus Andersen, Aron Sigurdarson, Thomas Lehne Olsen, Gjermund Å

Annonse fra Eliteserien: