Med blikk for Odd

Brødrene har vært på fotballkamper siden de slutta med bleier.

En stund var Haakon Porser og pappa måtte kjøre han til Pors først, så hjem og hive meg bak på sykkelen for å rekke Oddkampen, sier Erling. De kampene gikk jo samtidig den gang. Da var jeg fire og Haakon syv år. Siden har vi vært hekta.

Nå er begge brødrene Husebø ivrige Odd supportere . De har vært kjempe fornøyd med Pølsevip opplegget som nå blir Bakrommet. Her er det mye trivelige folk som samles i kantina til en enkel matbit før kamp. Vi er også  veldig fornøyd med sitteplassene. Det  er viktig å sitte på de samme plassene, så de fornyes hvert år.

Det har virkelig skjedd mye bra i Odd de siste årene. Klubben har blitt mer folkelig og åpen.  To ganger bronsje  på fire sesonger og med mange lokale spillere. Det liker vi .  

Det er stas at det er Blikkenslager Lauritzen som oppgradere burger kiosken  den nye Bergbystribunen. Her skal det stekes mange gode burgere med god ventilasjon,  fra sesongstart i april.

I fjor testet Blikkenslager Lauritzen ut led reklame for første gang og de har fått god respons .

Vi har så mye og gjøre om dagen, kan det være led reklamen fleiper Erling .

I år blir firma med som Oddpartner. Det gleder vi oss til, selv om ingen av oss er noen ivrige  møtegjengere . Men Fotballfrokost med Fagermo og Fevang høres jo fristende ut da, sier yngstemann Erling .

Annonse fra Eliteserien: