Nordan er tilbake på Odd-laget

En gammel venn er kommet tilbake . Akkurat som tidligere Odd spillere ofte venner hjem gjør også NorDan, Norges største produsent av vinduer og dører.

De har lenge hatt avdelingskontor i Grenland , men har nå etablert  seg i nye flotte kontorer sammen med bla Norsk Jernbanedrift og Siemens  på Herøya. På kontor i Grenland  betjener de alle NorDans profesjonelle kunder i regionen . Nordan var partner i tidligere Grenland Fotball i flere sesonger. Arne Martin Høstfet er veldig glad for å være tilbake.

Odd har hatt en fantastisk utvikling og vi har stor sans for modellen med bruk av lokale spillere, det er i grunn i stor grad det vi også gjør, sier salgssjef Arne Martin Høstvet

Vi er en lokal aktør samtidig som vi er landsdekkende. Vårt motto er «perfekt samspill» og for oss er Odd en perfekt partner å spille på lag med i Telemark.    

Vi ser også stor glede og nytte av å få tilgang til nettverket som Odd har med næringslivet i Grenland.  Vi gleder oss til mange spennende oppgjør på Skagerak arena i 2017 og heier på Odd, som vi håper og tror får en minst like god sesong i 2017 som de fikk i 2016.

Annonse fra Eliteserien: