vi lanserer supporterveggen

Vi lanserer nå Supporterveggen som skal være en takk til alle som har valgt å avstå fra refusjon av sitt sesongkort i 2020 sesongen, og som dermed har gitt et veldig viktig bidrag til klubben i et vanskelig år.

Annonse:

Nå lanserer vi Supporterveggen - som skal være et symbol på vår takknemlighet til alle som har støttet oss gjennom dette vanskelige året. Veggen blir dekorert med tallet 1894, året Odd er stiftet, og «tusen takk» sammen med en takketekst. 1894 er ikke bare et tall, det er nemlig bygd opp av 1894 små navn som til sammen gir det utseende dere ser på bildet nederst i denne saken. 

Navnene vi skal dekorere denne veggen med, er som sagt tidligere, navnene på de som i 2020 har støttet klubben ved å avstå fra refundering av sitt sesongkort. Vi skal altså takke alle disse, ved å gi dem en permanent plass på stadionveggen. De vil da få sitt synlige symbol på at de har vært en ekstremt viktig støtte for oss gjennom et vanskelig år. Alle de nevnte vil også få et personlig takkekort av klubben, som et synlig bevis på at de får en plass på Supporterveggen.

Hvor mange dette gjelder er fortsatt ikke klart, fordi sesongen som kjent ikke er ferdigspilt, og det er derfor fortsatt mulig å avstå fra refundering. Vi håper selvfølgelig at så mange som mulig vil benytte seg av denne muligheten, å avstå fra refusjon av sesongkort, og forevige sitt navn på veggen på Skagerak Arena. Et viktig bidrag i en vanskelig tid.

I tillegg har vi et begrenset antall navn til andre som også ønsker å støtte klubben, så det vil være mulig å kjøpe seg en plass på denne veggen. Det kan hvem som helst gjøre. Både bedrifter og privatpersoner. Vi har valgt symbolske summer på 500,- for privatpersoner og 2500,- for bedrifter. Dette skal som sagt først og frem være en takk, men siden det å få sitt navn på stadionveggen ikke er noe man får muligheten til hvert år, har vi også åpnet opp for å selge noen plasser.

Du kan kjøpe din plasse på supporterveggen her

NB! Klubben vil i løpet av kort tid ta kontakt med alle som har hatt sesongkort for 2020-sesongen og har avstått fra refusjon om hvordan de kan få navnet sitt på veggen. 

Bli med å sette ditt avtrykk på stadion og bli en ekte Odd-ambassadør!

 

KJØP PLASS HER

 

Du kan også kjøpe hos Falkum Sport i deres åpningstider.
Fridtjof Nansens gate 21, 3722 Skien (Skagerak Arena) 
Åpningstider: Mandag - Fredag 12.00 - 18.00 (11.00-15.00)

 

Ditt navn midt i blant resten av Odd-familien - vakkert, ikke sant?
Ditt navn midt i blant resten av Odd-familien - vakkert, ikke sant?

 

 

Annonse fra Eliteserien: