Broddrane rydder for tv-aksjonen

Miljøagentene i Grenland og ODDs Ballklubb inviterer til stor ryddeaksjon helgen 26. og 27. september i forbindelse årets TV-aksjon. Sammen rydder vi Grenland!

Annonse:

Broddrane barneklubb er med for å gjøre en innsats når TV-aksjonen NRK 2020 går til WWFs arbeid med å bekjempe plast i havet. Hvert år havner åtte millioner tonn plast i havet. Vi skal redusere plastforsøplingen og ta vare på verdenshavene.

Pizza til rydderne

I år vil ikke bøssebærere gå fra dør til dør. Derfor går vi heller fra grøftekant til grøftekant. Jo mer søppel vi klarer å samle, jo mer penger vil samarbeidsbedriftene gi til tv-aksjonen. Alle pengene går uavkortet til tv-aksjonen.

Av smittehensyn blir det ingen felles ryddeaksjon. Vi oppfordrer i stedet folk til å rydde der de vil selv. Gå gjerne sammen med noen andre og gjør det til en hyggelig greie utendørs. Søppelet må ha blitt plukket ute og ikke tatt med hjemmefra.

Lørdag 26. september klokka 10 kan dere hente søplesekker på Skagerak Arena. Ta kontakt med [email protected] om du må hente det tidligere. Ragn Sells setter ut søppelcontainer som blir stående over helgen. 

Søndag klokka 17 kan du levere søppelet på stadion. Ragn-Sells er på plass for å veie avfallet. Og Dominos pizza deler ut velsmakende pizzabiter til de flinke rydderne.

Søppelet blir deretter kjørt bort og vi kan alle dra hjem for å se Odd spille bort mot Haugesund.

Takk for viktige bidrag

Miljøagentene i Grenland og ODDs ballklubb takker Ragn Sells som stiller opp gratis med containere  og søplesekker - og sørger for å kjøre bort og viderebehandle søppelet. Vi takker Domino's som stiller gratis med pizza til sultne ryddere. Og vi takker alle som er med å rydde og donere penger.

Sammen kan vi gjøre noe viktig i kampen mot forsøpling av verdenshavene.

Les mer om tv-aksjonen 2020

Annonse fra Eliteserien: