- Anders best i Europa

Anders er best i Europa, runget det utover lokalene i Bergen da Jerv ble seriemestere i Altibox eSerien etter en dramatisk finale

Kampen var best av tre, og Håvard Hoel Paulsrud vant første kamp mot Mats Bergstrøm. I kamp to måtte Jonas Kvål slå Anders Rasmussen for å holde liv i mesterdrømmen, men like før slutt, dro Jerv-spilleren det lengste strået. 

Selv om publikum ropte Anders er best i Europa, var det Håvard Hoel Paulsrud som ble kåret til sluttspillets beste spiller. 

SPENNING

Mens Jerv tok seg enkelt videre på bekostning av Mjøndalen i semifinalen, ble det høydramatisk mellom Sarpsborg og Raufoss. Sarpsborg gikk inn i siste kamp med 1-0-ledelse, og Tobias Testad tok tidlig ledelsen 1-0. Men Jonas Kvål ga seg ikke - og esportens Martin Ødegaard svarte med tre scoringer. I kampens døende minutter hadde Sarpsborg enorme sjanser, men lyktes ikke med å utligne. Derfor gikk Jonas Kvål og Raufoss videre. 

- Jeg har nesten ikke ord, helt sjukt, sa han etter semifinalen. 

VÅLERENGA DETRONISERT

Vålerenga vant fjorårets sesong, men røk ut i kvartfinalen i årets serie. Jerv var nytt lag i år, og også Mjøndalen, Raufoss og Sarpsborg gjorde langt bedre prestasjoner i år enn i fjor. 

- Veldig deilig å vippe Vålerenga av tronen, sa Anders Rasmussen etter seieren. 

For Odd neste år blir det spennende. Uansett må Randulle erstattes, mens FIFAXero / Thomas Henningsen er på utgående kontrakt. 

Det blir kvalifiseringsturnering til de som ønsker å bli ny Odd-spiller på vårparten 2020. 

Annonse fra Eliteserien: