Eserien-gutta på plass på Skagerak Arena

Juleferien tas på Skagerak Arena, og det blir ikke BARE kos!

Annonse:

eSport er en brutal sport, på lik linje med all annen sport! Noen ganger er det veldig gøy, andre ganger opplever man den andre siden av mynten! 

Guttedrømmen til Fredrik og Henrik har lenge vært å spille i eSerien, og sammen. Den drømmen gikk i oppfyllelse i høst. Gutta kom inn i Odd eSport for å spille på vårt Pro Clubs-lag (FIFA-modus der man styrer sin egen spiller, og spiller 11 vs 11) Etter å ha imponert der var valget enkelt med å signere Fredrik og Henrik til Odds lag i eSerien sammen med Dennis Sjaavaag.

Tøff start

Selvtilliten til gutta var rimelig høy, men marginer og fantastiske motstandere har gitt Odd dårlig uttelling. Det har gått utover selvtilitt og selvfølelse, men de har svelget kamelene og lagt inn hardt arbeid for å klatre på tabellen! NÅ skal det jobbes, uttaler Fredrik Reinholt i det han entrer "TÅRNET"!

Training camp

Fredrik Reinholt var veldig klar på at juleferien skulle brukes til trening! Barndomsvenn og kollega Henrik Støhlmacher kunne ikke vært mer enig!

Etter samtaler med Odd eSport, Odds Ballklubb og Elkjøp Herkules, landet de en avtale der de kunne få lov til å bruke "Tårnet" på skagerak Arena, og låne utstyr av Elkjøp for å kunne jobbe!

Gutta er fornøyde etter å ha brukt MANGE timer på å rigge opp "kontoret"
Gutta er fornøyde etter å ha brukt MANGE timer på å rigge opp "kontoret"

Unik mulighet

Fredrik Reinholt er full av begeistring for støtten han får av Odd og Elkjøp!

"Gjennom et enormt godt samarbeid med Elkjøp Herkules, ledelsen i Odd, samt ledelsen i Odd eSport får vi den unike muligheten til å kunne sitte på Skagerak Arena med tidenes beste utsikt.

Ved den anledning gir det oss muligheten til å lage underholdning gjennom videoer og streams på en helt annen måte. Ikke bare er dette en utrolig unik mulighet for oss som spillere, men det løfter også oppmerksomheten rundt Odd som klubb.

Utallige mennesker beundrer arbeidet i forbindelse med denne settingen, og beundrer alle parter involvert for pågangsmotet. Gjennom dette ønsker vi å formidle hvordan ting er litt fra «innsiden», gjennom videoer der vi forteller om vår historie, vår mulighet i Odd og høstens begivenheter skaper dette er bedre image og et større fokus på eSport nasjonalt.

Takket være utrolig gode samarbeidspartnere i Elkjøp, som bidrar med fantastisk utstyr, får vi en unik mulighet til å endre folkets syn på esport-utøvere, samt engasjere alle og enhver til å legge inn en ekstra innsats i deres interesser.

Plutselig en dag sitter de som oss og lever guttedrømmen....."

Guttedrømmen til Fredrik kan du følge via twitch.tv/fredrikreinholt

Fredrik viser stolt frem hoodien som alle Odd eSport-spillere får!
Fredrik viser stolt frem hoodien som alle Odd eSport-spillere får!

Lokale gutter

Odd eSport ønsker som moderklubben å ha en lokal forankring, og søker hele tiden etter lokale spillere til alle våre avdelinger som nå har blitt

  • Fifa eSerien
  • Fifa Pro Clubs
  • Rocket League
  • Formel 1

I alle av Odd eSports avdelinger har vi lokale spillere, og ønsker flere velkommen! Alle lokale gutter og jenter som ønsker å bli med i kompetetiv eSport er velkommen! Ønsker DU å være med? Ta kontakt med oss!

Mr. Show - Henrik Støhlmacher

Via sin stream twitch.tv/achenci har Henrik bydd på seg selv og blitt et godt kjent fjes og stemme i FIFA-miljøet i Norge! Henrik er også Odd eSports; grafiker og teknisk ansvarlig! Dette sier studenten fra Trondheim om sin juleferie!

"Takket være Odd, har Fredrik og jeg blitt tilbudt et kontorlokale i Tårnet på Skagerak Arena. 20 meter over gressmatta, får vi nå arbeide på den digitale arenaen med samme utsikt som eliteseriespillerne.

Jeg kjøpte billetter til Odd-kamp for å få et glimt av stadion og storheten den medfulgte som barn. Nå sitter jeg med panoramautsikt over nettopp denne storheten. Ord kan ikke beskrive hvor stolt jeg er over å være en del av det.

Som at dette ikke er fett nok i seg selv, har Odd Esport slått seg sammen med Elkjøp Herkules for å levere det beste innholdet mulig. Elkjøp stiller opp med kamera, mikrofonstativ og komfortable gamingstoler. Stolene er en bestselger og en best i test. Bedre blir det ikke. Kameraet løfter også kvaliteten på innholdet til nye høyder.

I tårnet skal det spilles inn og streames FIFA, en video der vi viser kontoret og i tillegg en video der vi forklarer hvordan vi ble så gode i FIFA og hvordan vi ble del av Odd Esport. Dersom muligheten byr seg, skal du ikke se bort fra at vi viser frem våre fotballferdigheter på banen bak oss heller.

At jeg får muligheten til å sitte sammen med Fredrik, som ikke bare er en god lagkamerat, men også en kompis jeg har god kontakt med utenfor spillverdenen. I en ellers kjedelig tid, der man er mye alene og ikke får treffe så mange av vennene sine, er det ekstremt givende å kunne arbeide sammen med gode venner. Hver for oss er vi underholdning, sammen er vi et show!"

Takknemlige

Odd eSport er heldige som har to engasjerte og dedikerte gutter, som bruker sin juleferie på trening og terping inn mot siste halvdel av sesongen av eSerien!

Heia Odd!

Annonse fra Eliteserien: