Kampen om tittelen!

2 Odd-førere kjemper om sammenlagtseieren i kveld!

Annonse:

Odd eSport har som kjent tatt store steg siden oppstart med sitt Pro Clubs-lag og lag i eSerien. Siden har klubben fått inn Rocket League- og Racing-avdelinger!

TNRL

Racing-avdelingen konkurrerer i bilspillet F1 2020, altså i Formel 1! Klubben kan telle 21 førere som konkurrerer i en norsk liga; TNRL (Team Norway Racing League)

Denne ligaen har vokst voldsomt den også på litt over ett år. Ligaen gikk fra 2. divisjoner til 8 divisjoner! 

Odd stiller med førere i nesten samtlige divisjoner og har gjort det bra denne sesongen! I kveld avgjøres det i 3. divisjon, og vinneren av divisjonen blir en Odd-fører! 

Daniel Hansen

En av førerene som kniver om seieren i kveld er Daniel. En fryktelig rask fører, som er klubbens "Coach"

"Løpet idag blir fryktelig spennede. Magnus har fått trent litt mer enn meg, så tror han er raskere under løpet. Hvertfall under kvalifiseringen til løpet! Tiden kan fort være på nede på 1.40-tallet. Men... Jeg har noen overraskelser til Magnus ikveld, som skal sette han litt ut i løpet og forhåpentligvis tar jeg seieren i kveld!" Forteller Daniel.

Magnus Brannan Hovde

Magnus er en annen meget rask fører Odd har og en fører som veldig gjerne deler med seg verdigfulle tips til øvrige i klubben! Om løpet i kveld har Magnus følgende å si

"Daniel er ufattelig rask og stabil, her må jeg være fokusert hele løpet for å stikke av med sammentlagtseieren! Daniel har fullført alle løp, mens jeg har 3 løp jeg ikke fullførte. Min beste egenskap er å spare på dekka mine, og det tror jeg kan vippe resultatet i kveld i min favør!"

Jevnt

Som bildet under illustrerer er det veldig jevnt! Den som havner øverst av disse to vil vinne 3. divisjon!

Vises live med kommentering!

Odd eSport sender naturligvis løpet og seere vil kunne se synsvinkelen til en av disse førere og få LIVE-kommentering fra en annen rask fører, lokalgutten Eivind Lie!

"Jeg tror det blir en meget hard fight helt til døra i kveld. To ekstremt raske førere som så og si er klare for 1.div neste sesong! Magnus er raskest, men Daniel er mer stabil! Den som har den beste strategien i kveld vinner!" Sier en engasjert Gvarv-gutt!

Løpet kan du som alltid se live på vår twitch-kanal www.twitch.tv/oddesport fra klokken 20!

 

Heia Odd!

Annonse fra Eliteserien: