Makkeren til Randulle er klar

Thomas Henningsen(17) fra Leknes, skal sammen med Randulle representere Odd i eSerien.

eSerien er rett rundt hjørne, og vi kan med glede fortelle dere at vi har signert Thomas Henningsen fra Leknes. Sammen med Sander Austad Dale, skal de representere Odd.

Sander Austad Dale, bedre kjent som Randulle er fornøyd med signeringen av Henningsen.
-Dette er en uslepend fifajuvel som kommer til å slå fra seg blandt de beste spillerne i Norge. Jeg kommer til å bygge opp Henningsen for å vise FIFA-Norge hvor god han her. 

Hovedmannen selv ble svært overrasket over sjansen han har fått av Odd.
-Jeg synes dette er så kult, jeg vet nesten ikke hva jeg skal si. Det er en ære å få kunne representere Odd i eSerien. 
 

Thomas Henningsen t.v. og Sander Austad Dale skal representere Odd i Eserien
Thomas Henningsen t.v. og Sander Austad Dale skal representere Odd i EserienForuten å være en god FIFA-spiller er han også en god fotballspiller. Henningsen spiller for Leknes i 3.divisjon. Men på grunn av en skade han fikk for ca 1. år siden, gjorde at han ikke kunne spille fotball på en stund. Dermed bestemte han seg for å satse på FIFA.
-Ja, det stemmer. Jeg røk korsbåndet mitt og kunne ikke spille fotball på lenge. Så da ble det mye FIFA-spilling dette året, og det var vel da jeg skjønte at jeg var ganske god. Så jeg kan igrunn takke den skaden for at jeg har signert med Odd, sier en smilende Henningsen. 

eSerien starter 9.april og du kan se alle kampene direkte på Dplay. Første kampen Odd skal spille er 10.april mot Tromsø. Gå inn på eserien.no for å lese mer om eSerien.

Annonse fra Eliteserien: