Thomas Mile scorer i sin debut!

Ny trener klar for Odd!

eFotballen ruller i gang en ny sesong veldig snart! Da stiller Odd eFotball med en ny trener.

Annonse:

Odd eSport eFotball spiller FIFA 22 på modusen Pro Clubs. Der konkurreres det i 11 mot 11. Hver spiller styrer sin egen spiller, og spiller en posisjon på banen. Her er lagkjemi og takktikk en meget viktig del av spillet.

Etter at Odd ble skandinavisk mestere, takket også trenerteamet for seg. Jobb og skole måtte prioriteres. I denne anledningen har Odd nå hentet inn en ny trener. Jørgen Fredriksen Sæves (27). Les litt om han her;

Møt Jørgen

"27 år fra Askim i Indre Østfold. Studerer Innovasjon og Prosjektledelse 2. året ved Høgskolen i Østfold (avd. Fredrikstad)

 

Brenner mest for prosjektbygging/organisasjonsbygging. Spesialfeltet mitt er dermed innunder prosjekter, der jeg er nøyaktig og prosessorientert.

Spiller mye fifa på fritiden og ble kjent med pro clubs i fjor. Forrige sesong debuterte jeg som manager for Askim eSport med en andreplass i en lavere europeisk liga, og litt under midten av tabellen i den skandinaviske.

 

Mål for kommende sesong

 

Kommende sesong har jeg æren av å være manager for Odd Esport. Det gleder jeg meg veldig til! Jeg har fått ansvaret for en fin gruppe spillere, og vi har allerede kommet godt i gang med pre season.

Den største utfordringen er å skape klubbfølelse for å møte pro clubs Norge sitt største problem, nemlig at spillere drar fra klubb til klubb. Målet i Odd blir å skape et så bra miljø som mulig, og med det bidra til å skape tilhørighet! Så får resultater komme naturlig etterhvert.

Let the season begin!"

Følg kampene våre på twitch.tv/oddesport når de starter opp igjen.

Heia Odd!

Annonse fra Eliteserien: